Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bepánikolok ha a jövőmre...

Bepánikolok ha a jövőmre gondolok, mit tehetek ezellen?

Figyelt kérdés
20 éves leszek, idén fejezem be az iskolát. Fogalmam sincs, h ezután mit kezdjek az életemmel. Dolgozni még nem szeretnék (gazdaságot tanultam), viszont nem maradhatok a szüleim nyakán egész életemben. A legjobb az vna ha valaki eltartana én meg szabad lehetnék, nem kötne le a munka, viszont ez sérti az önbecsülésem. Ahányszor rá gondolok hogy ideje lesz felnőnöm bepánikolok. Mit tegyek?
2015. okt. 23. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell felnőni, csak el kell menni dolgozni.
2015. okt. 23. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Nyerd meg a lottó főnyereményét.
2015. okt. 23. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
2015. okt. 23. 23:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Öt éve dolgozok minden nyáron, két éve suli közben hétvégente is. Nem a munkával van a bajom. És köszönöm szépen de nem szeretnék nyugtatókon élni, lehet vkinek ez bejön de az nem én vagyok.
2015. okt. 24. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig, hogy mi az, ami érdekel, mi az, amit élvezel csinálni (szóval amit nem érzel "munkának"), és hogy ezekkel lehetne-e (lehetőleg legálisan) jövedelemre szert tenni.
2015. okt. 24. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Időnként én is ezt érzem,pedig nem húszéves vagyok...

De valahol tényleg el kell kezdened, ha már dolgozol és belejössz,megnyugszol,hogy anyudék nélkül is megy.

Vagy gondolkodj egyetem mellett ha megtehetitek.

2015. okt. 24. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Kitűnő tanuló vagyok, ezért nem értik h miért csak szakmát tanulok, viszont csak ösztöndíjjal jönne össze az egyetem. Hnap is nennem kell dolgozni, de már rossz tőle a közérzetem.
2015. okt. 25. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!