Bepánikolok ha a jövőmre gondolok, mit tehetek ezellen?
Figyelt kérdés
20 éves leszek, idén fejezem be az iskolát. Fogalmam sincs, h ezután mit kezdjek az életemmel. Dolgozni még nem szeretnék (gazdaságot tanultam), viszont nem maradhatok a szüleim nyakán egész életemben. A legjobb az vna ha valaki eltartana én meg szabad lehetnék, nem kötne le a munka, viszont ez sérti az önbecsülésem. Ahányszor rá gondolok hogy ideje lesz felnőnöm bepánikolok. Mit tegyek?2015. okt. 23. 21:17
1/7 anonim válasza:
Nem kell felnőni, csak el kell menni dolgozni.
2/7 anonim válasza:
Nyerd meg a lottó főnyereményét.
4/7 A kérdező kommentje:
Öt éve dolgozok minden nyáron, két éve suli közben hétvégente is. Nem a munkával van a bajom. És köszönöm szépen de nem szeretnék nyugtatókon élni, lehet vkinek ez bejön de az nem én vagyok.
2015. okt. 24. 08:42
5/7 anonim válasza:
Gondold végig, hogy mi az, ami érdekel, mi az, amit élvezel csinálni (szóval amit nem érzel "munkának"), és hogy ezekkel lehetne-e (lehetőleg legálisan) jövedelemre szert tenni.
6/7 anonim válasza:
Időnként én is ezt érzem,pedig nem húszéves vagyok...
De valahol tényleg el kell kezdened, ha már dolgozol és belejössz,megnyugszol,hogy anyudék nélkül is megy.
Vagy gondolkodj egyetem mellett ha megtehetitek.
7/7 A kérdező kommentje:
Kitűnő tanuló vagyok, ezért nem értik h miért csak szakmát tanulok, viszont csak ösztöndíjjal jönne össze az egyetem. Hnap is nennem kell dolgozni, de már rossz tőle a közérzetem.
2015. okt. 25. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!