Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyáltalán nem érzem a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem érzem a pasim farkát ha szexelünk. Mit lehet tenni vagy milyen póz alkalmasabb ilyenkor a szexre?

Figyelt kérdés
Misszionárius pózban csináltuk csak. De egyáltalán nem éreztem semmit.
2021. szept. 11. 08:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egyik pozzal se fogtok jobban jarni, ha egyszeruen nem eleg vastag a farka hozzad. De 2 tippem azert van.

Lovaglo. Itt tudsz elore es hatra is mozogni igy evidens, hogy a farka hozza fog erni jobban a huvelyed falahoz. Igy mar biztos fogod erezni.

A masik tippem nem is poz, hanem technika. Kerd meg, hogy ne csak ki be huzgalja a farkat, hanem mikor bent van kicsit tartsa mas szogben, mint ahogy a huvelyed van. Erted, mintha keresztbe akarna parkolni benned :D akkor csak jobban hozzanyomodik a makk a huvelyed falahoz es jobban fog stimulalni. Kitudja, hatha meg egy k*rva jo pontot is eltalal. En mindig igy csinalom, pedig nekem nem vekony. Csak igy en is jobban elvezem es a partner is. Mikor kicsit tagabb lannyal voltam akkor tokeletes volt ez a technika. :)

2021. szept. 11. 08:34
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
Ő az első, vagy volt már más is? Ha volt más is, akkor mekkora a méretkülönbség? Mert két dolog állhat fenn: vagy te vagy tág, vagy az ő farka túl vékony (vagy mindkettő). A másik dolog, hogy egyáltalán nem vonzódsz hozzá, nem izgat fel, és emiatt nem érzel semmit, a lányoknál ez előfordul.
2021. szept. 11. 08:48
 3/14 A kérdező kommentje:

Volt már több pasim. Senkivel nem volt még ilyen. A felizgulással nincs gond.

Kicsi is a farka sajnos.

De szeretnék próbálkozni hogy jó legyen köztük a szex.

2021. szept. 11. 08:53
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Próbáljátok hátulról, oldalról, összezárt lábas pózok
2021. szept. 11. 08:55
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
intimtorna
2021. szept. 11. 09:19
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Kicsi a farka, sosem fogod érezni és élvezni vele a szexet.
2021. szept. 11. 10:08
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha kicsi neki akkor sajnos sanszos, hogy nem lesz jobb vele...

A szex nagyon fontos része egy párkapcsolatnak és az orális szex nem mindig elég kielégítő. Ha még nem szerettél bele teljesen-totálisan akkor szerintem okosabb ha szétváltok... vagy megtanulsz együtt élni ezzel a ténnyel, hogy nem érzed a farkincájàt miközben szexeltek...

2021. szept. 11. 10:27
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
anális coitust már lehet éreznéd, egyébként kevés esélyt látok a boldogabb nemi életre ezzel a sráccal.
2021. szept. 11. 10:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Sokszor már nem is kívánom igazán a szexet vele pedig szeretem.

Nyalni nem is szokott

Kielégít kézzel de azt érzem ez kevés.

hiányzik az hogy érezzem szex közben azt hogy dugnak.

2021. szept. 11. 10:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha kívánom akkor szuperül fel tudok izgulni és nagyon nedves is vagyok. De egyre kevesebbszer van már ez. Mert tudom hogy nem lesz jó.
2021. szept. 11. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!