Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nőként szűz vagyok és emiatt már cikinek érzem magam sokszor. Mit lehet tenni ezzel az érzéssel?
Idősebb vagyok, mint te. Férfi és még szintén tapasztalatlan e téren. Lett volna lehetőségem szexre, de nem mentem bele, mert nem tudtam szeretni azt a lányt. Vele elég sokan voltak már...
Szerelmes sem voltam még, mert rengeteget küzdöttem a személyiségemmel.
Szerintem ne aggódj a szűzességed miatt. Minden élet egyedi. Megvannak az okai, hogy miért vagy még szűz.
Elgondolkodtam még valamin: mennyivel lennék értékesebb, ha szeretkeztem volna már? Semennyivel. Aki eszerint ítél meg valakit, eleve túl hamar ítél. Nem kell vele foglalkozni.
Szerintem értékes, hogy szűz vagy. Gondolj rá így. Add oda magad annak a férfinak, aki kiérdemli ezt az értéket, ami te vagy.
1) Nem vagy kirekesztve (ez szinte biztos)
2) Vágyni nem elég rá. Tenni is kell, akkor is ha marhára kellemetlenek az első lépések.
3) Fejlődni csak a komfortzónán kívül lehet
4) Ha egyedül félsz, én szívesen fogom kezed a járatlan ösvényen. (Halványan emlékszem még mikor szűz voltam,hogy miért szorongtam)
Én 22 évesen voltam először nővel. Akkoriban elég félénk voltam, alig tudtam nővel beszélgetni is, a családom aggódott, de idővel belejöttem a dolgokba. Volt olyan életszakaszom, amikor hosszú évekig voltam egy nővel, együtt éltünk, több ilyen is volt, de volt olyan is, amikor egyiktől mentem a másikba, csak "barátkoztam" velük. ;) Jelenleg, közel egy éve egy nővel vagyok, kölcsönös szerelemben, rajongásban, és a szexben is egy nyelvet beszélünk.
A hím vagy férfivá érik, vagy marad félénk kisfiú egész életére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!