Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lányként mennyire ciki, hogy még szűz vagyok?
Nem ciki, de nem is túl jó. Nőként mondom jobb ha kicsit kiéli magát az ember szexuálisan és nem a csodát várja meg a szőke herceg szerelmét.
Ha szeretnél egy kicsit nyitottabb lenni, önbizalmat szerezni nyugodtan írj rám. Nem nem vagyok pasi, se leszbikus :D
Nem ciki. Nekem szimpatikus amit magadról írtál, mert én is visszahúzódó vagyok. Esetleg privátban lenne kedved velem beszélgetni?
29/F
Lányba tényleg ritka, de megbecsülendő. Bár olvastam itt már 30 éves szűz nőről is, szóval semmi sincs veszve.
De amúgy nekem is ez az egy bajom van, hogy kicsit csendesebb típus vagyok, így nehezebben találok magamhoz illő párt. Pedig a külsőmmel semmi gond sincs, de mivel már 25 vagyok és frusztrál is valamilyen szinten. Így elhatároztam, hogy addig mesterkedek még valamit össze nem hozok :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!