Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az életemnek 24 éves lányként hogyha senkivel nem fog összejönni egy testi-lelki kölcsönös szimpátián alapuló párkapcsolat?
Egyszerűen feladtam
Túl bonyolult ez az egész
Meg szűz vagyok
Csók sem volt még soha
Tölts velem egy napot, én is szűz vagyok, de mielőtt öngyilkos leszek akarok egy nőt akivel együtt lehetek és nem a 10ik partnere vagyok aznap.
27F
és mit gondolsz, miért? min tudnál változtatni?
Nem tudok már mit tenni
A kulsomre is adok
Most is badoon írtam egy régi ismerősnek és minden válasz nélkül törölte az üzenetet (ilyenkor jön egy levél, hogy XY nem szeretne beszélgetni)
A 2-es nagy igazságot kérdez...
Talán változtasd meg a hozzáállásod,mert csak úgy árad belőled a negatív energia.
Ha már egyszer vannak gátak,amik megakadályoznak téged abban,hogy megtaláld a párod,legalább a kisugárzásod legyen rendbe.
Szerinted ki felé nyitnak jobban az emberek,egy búval b.szott ,mogorva negatív személy felé,aki mindent rossz színben lát? Vagy aki vidám,jókedvű,árad belőle a pozitív energia?
Legalább ezt rakd rendbe magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!