Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az életemnek 24 éves lányként hogyha senkivel nem fog összejönni egy testi-lelki kölcsönös szimpátián alapuló párkapcsolat?
Egyszerűen feladtam
Túl bonyolult ez az egész
Meg szűz vagyok
Csók sem volt még soha
18: igen, sajnosnem csak itt, hanem mindenfelé
Életem első udvarlója és brutálisan megalázott
Nyugi: 39 éves férfi vagyok, és semmi sem volt nekem sem.
Idővel lesz neked is valami, nyugi.
benne van a pakliban, hogy erre csattogtatja csak
Hát nem tudom,de nekem pl. nagyon nem szimpi az,ahogy nyomatod itt a panaszkodást.
Ahogy meglehet téged ismerni ez alapján hogy panaszkodó negatív személyiség vagy.Mert akárki próbál normális tanáccsal ellátni,azonnal van rá egy szerinted ütős ellenérved,pedig csak segíteni akarnának.De így csak az jön le,hogy neked semmi se jó.
Ennyi erővel kiírhattad volna csak azt,hogy 24 éves lányként ismerkednél normális,rendes fiúval.És aztán mikor elkezdesz vele ismerkedni,akkor is a pozitív,jó oldalad mutatnád meg.Azt sem kell világgá kürtölni hogy szűz vagy.Ezt majd talán értékelni fogja az,akivel eljutsz odáig.
Figyelj.
Tudom a pandemia miatt nehéz az ismerkedés. De nem lehetetlen. Ha van közös téma akkor könnyen alakul egy kapcsolat. Találkozni is lehet már. Így csak egy adag bátorság az amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!