Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az életemnek 24 éves lányként hogyha senkivel nem fog összejönni egy testi-lelki kölcsönös szimpátián alapuló párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen feladtam
Túl bonyolult ez az egész
Meg szűz vagyok
Csók sem volt még soha
2021. máj. 30. 13:18
31/35 anonim válasza:
Borzasztóan rágörcsölsz és ha ez az elvárásod akkor sose jön el. Ezek spontán egyszerűen alakulnak ki. Ha mindig mindenben ezt keresed először az nem jó nem az első pillanatban lesz katarzis
32/35 anonim válasza:
Hagyd a fenébe
A fiúk úgyis csak dugni akarnak
33/35 Pali1977 válasza:
Kedves 24 éves lány :) Nem kellene ennyire lebecsülnöd magad. Mi pasik is másmilyenek vagyunk (mert különben minden olyan lapos lenne, nem igaz?), és mindenki másmilyen nőt keres maga mellé. Ezért én biztos vagyok benne, hogy eljön a te napod is, (talán már el is jött közben, mert ez egy régebbi poszt, amint látom), szóval fel a fejjel :) Mosolyogj, ki tudja, valaki nem a mosolyodba fog e beleszeretni.
34/35 anonim válasza:
Mesélj! A közel egy év alatt történt valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!