Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az életemnek 24 éves lányként hogyha senkivel nem fog összejönni egy testi-lelki kölcsönös szimpátián alapuló párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen feladtam
Túl bonyolult ez az egész
Meg szűz vagyok
Csók sem volt még soha
2021. máj. 30. 13:18
11/35 anonim válasza:
Korai ezt még így kijelenteni. Próbálkozz tovább.
12/35 A kérdező kommentje:
6: hát nem ilyen tipikus hello ismerkedjünk stílusban
Mindig érdekes kérdéseket próbálok feltenni
Pl ezzel a sráccal egy helyen dolgozunk és megkérdeztem, hogy melyik részlegen dolgozik
2021. máj. 30. 13:28
13/35 anonim válasza:
Itt is van ismerkedős rovat. Ha írsz magadról kicsit részletesebben, itt is próbálkozhatsz! Ne add fel!
14/35 A kérdező kommentje:
8: én kifejezetten nem csak szexet, képtelen lennék rá csak úgy
9:egyenlő arányban személyesen és a neten is
10: én mindig is jókedvű voltam
2021. máj. 30. 13:32
15/35 A kérdező kommentje:
11: 5 éve próbálkozom
13; itt nagyon sok beteg emberrel leveleztem már
2021. máj. 30. 13:33
16/35 anonim válasza:
Jön a nyár, a jó idő, lehet sétálni csavarogni és persze ismerkedni! Strandon, piacon, buszon, kutya sétáltatás közben, bárhol, bármikor!
17/35 Pali1977 válasza:
Ne légy ennyire negatív. Jönni fog majd, és sokkal jobban fogod értékelni, mint aki 15-16 évesen túl van az első szexuális együttléten
18/35 anonim válasza:
"itt nagyon sok beteg emberrel leveleztem már"
A elírásod alapján nem csak itt.
Tudod, itt is ugyanazok az emberek vannak, mint pl. kint az utcán. Igen, vannak hülyék. De ezek miatt mindenkitől elzárkóznál? Akkor ne csodálkozz, ha nincs senkid.
19/35 anonim válasza:
Csapjunk bele a lecsóba! Ha kipanaszkodtad magad akkor írjál magadról!
20/35 A kérdező kommentje:
17: így van én nagyon fogom értékelni
2021. máj. 30. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!