Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 éves lányként gáz szűznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lányként gáz szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, sokan megnéznek az utcán. Jól eldumálgatok fiúkkal, több éves barátságaim is vannak, de valahogy ennél közelebb nem jutottam senkivel. Mi lehet gond?

2017. aug. 3. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Ennyi alapján nehéz megmondani, de ha érdekel kifejtheted akár privibe is.
2017. aug. 3. 20:31
 2/13 LazyJones ***** válasza:
100%

1: Szerintem sosem "gáz" szűznek lenni. Problémát jelenthet, nézhetnek rád emiatt furán, de attól még nem lesz gáz.

2: ezer és egy oka lehet, amit nehéz így vakon megtippelni. Zárkózott viselkedés, rossz kisugárzás, rossz metakommunikáció, rossz közegben való mozgás, görcsösség, az alkalmazkodás hiánya, rossz társaság, illetve rossz embereknél való próbálkozás. Ha igaz, amit magadról írtál, akkor kb. egy hétbe kerülne pasit találni magadnak, és onnantól már csak idő kérdése minden.

2017. aug. 3. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. aug. 3. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
Ne már megint te,kis kamugép.
2017. aug. 3. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy a "gáz ha" és "ciki ha" kezdetű kérdésekből az jön le, hogy mások értékrendjeinek szeretnél megfelelni. Teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak.

Nem gáz, csak sok jó dologból kimaradtál...

2017. aug. 3. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz én is az vagyok még;) 28f
2017. aug. 3. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem gáz, ne feszülj rá, nincs veled semmi gond. Ismertem csajt aki 28 évesen még szűz volt, engem kért meg rá hogy legyek neki az első. Megtörtént, jól érezte magát, örült neki hogy nem fájt és türelmes voltam vele, és ennyi.
2017. aug. 3. 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

A mai világban eléggé annak tünik!

De a reális véleményhez ismerni kellene téged. Így látatlanban, ismeretlenül azért nehéz véleményt mondani!

2017. aug. 3. 21:38
 9/13 RRR ***** válasza:
100%

nem gáz

lehet ,így hogy annak tartod ,azért nem engedsz magadhoz senkit

esetleg félénk vagy az ilyen helyzetekben

,szégyellsz magadon valamit

gondold át,mi gátol!

2017. aug. 3. 21:42
 10/13 anonim ***** válasza:
16%
Ne kamuzz
2017. aug. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!