21 évesen mennyire gáz szűznek lenni lányként?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez kb a 12345. ilyen kérdés, de na. Véleményekre vagyok kíváncsi.2013. okt. 8. 10:53
1/19 anonim válasza:
Ha te ezzel meg vagy elégedve és neked így jó, akkor ezzel semmi gond nincs.
3/19 anonim válasza:
Nem gáz.
A privátokra meg ne válaszolj, jobban jársz.
4/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Majd eljön a te időd is. ;)
6/19 anonim válasza:
Aztán miért lenne gáz? Nem az, semennyire sem.
7/19 anonim válasza:
Nem az. Sőt! Nálam előny lenne.
21F
8/19 anonim válasza:
Nem gáz, csak ha véletlenül csalódsz majd abban a férfiban akinek először odaadod majd magad, az jobban fog fájni, mintha már mondjuk a 10. férfi lenne.
Ha viszont az első férfi el vesz feleségül (reálisan ma 1-2 év együttélés után), az jobban meg fog becsülni emiatt. Jó érzés lesz neki, hogy nem kell soha attól tartania, hogy a feleségéről suttognak a háta mögött gúnyos mosollyal.
Még 80 ezres megyeszékhelyeken is ha egy aktívabb múltú csajjal megy a barátja egy központi szórakozóhelyre, nagy az esélye annak, hogy ott lesz egyik volt pasasa, aki barátainak arról kezd dicsekedni, hogy a csajt egy időben hogyan ápolta.
36F
9/19 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, hogy gáz-e hanem olyan hogy megérte-e kihagyni ennyi időt. Szóval a szex az egyik leg élvezetesebb dolog te meg mondjuk úgy hogy egy filozófia miatt kihagyod. Hogy megéri-e azt majd te eldöntöd én úgy vagyok vele hogy előbb kellett volna kezdenem így már utólagos fejjel :) 20 éves koromig nem voltam nővel de már megbántam utólag :P 23/F
10/19 anonim válasza:
Nem gáz, sőt! Nekem kifejezetten bejön, ha egy lánynak volt tartása, és nem 15 évesen vesztette el egy buliban. Főiskolán is volt olyan szaktársam, aki úgy lett diplomás, hogy még szűz volt (22 évesen). Mielőtt valaki azt hinné hogy csúnya volt, nem. Jól nézett ki! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!