Miért jó 18 évesen szűznek lenni? Van vmi előnye?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 23:28
1/5 anonim válasza:
Iszlám országokban nem köveznek meg, kb. ennyi.
2/5 anonim válasza:
Minél tovább érleled a szűzhártyamanó annál több pénzt fog adni érte.
3/5 anonim válasza:
Semmi előnye, ahogy annak sem, ha nem a megfelelő emberrel veszíted el. Csak általában nem 12-13 évesen érik meg rá az ember és találja meg a megfelelő embert, hanem pár évvel később. Már nem a középkorban élünk, hogy a szüzesség határozza meg a nő értékét.
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem sok, talán az hogy nem fogsz sírni, hogy olyannak adtad a szüzességed, akinek nem kéne, mivel ilyenkor már nem vagy annyira sebezhető. És nem kellett kiskorúan baba miatt parázni. De én örülök, hogy már nem vagyok szűz :D (18/L)
5/5 anonim válasza:
Nincs előnye max annyi, hogy felnőttebb ésszel tudod eldönteni, hogy +éri a szex vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!