Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés nem szűznek lenni?

Milyen érzés nem szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Első sorban olyanoktól kérdezem, akik később veszítették el, mint manapság az átlag. Mit éreztetek, miután megtörtént? Másnap, esetleg. Vagy így általánosságban, utána. Milyen volt már nem szűznek lenni?
2013. okt. 1. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint előtte.
2013. okt. 1. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Sajgott a lábam köze.
2013. okt. 1. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudtam ülni.
2013. okt. 1. 20:43
 5/13 A. Bundy ***** válasza:
98%
szupererőkre tettem szert mint például a pundingá válás de onnan nem lehet vissza változni mert puding leszel ... szóval .......................... ennyi
2013. okt. 1. 20:43
 6/13 anonim válasza:
Remek élmény volt először szeretkezni anno a barátnőmmel! :) Olyan érzésem volt másnap: oh, én most túl vagyok rajta?! Kicsit hihetetlennek tűnt, de isteni volt :)
2013. okt. 1. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát én 20 voltam mikor megtörtént. Fura érzés volt. Kicsit más. De az életvitelemen nem változtatott. Azt leszámítva, hogy szexuális aktusban vettem részt, nem változott az életem.
2013. okt. 1. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:
pont olyan, mint előtte. de tényleg. előtte én is azt hittem, h majd más érzés lesz, de nem tök ugyanaz, ne számíts nagy változásra.
2013. okt. 1. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom. :(
2013. okt. 1. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Én emlékszem, csodálkoztam rajta, hogy teljesen ugyanolyannak érzem önmagam, mint előtte. Nem történt semmi nagy, egetrengető változás, hogy úristen, megtörtént. :)
2013. okt. 1. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!