A válaszod 2. mondatát simán megcáfolom. Én pl még nem voltam soha nővel és így nem tudom, hogy milyen érzés az, ez olyasmi pl mint a vakoknál, akik vakon születtek nincs szükségük és nem igénylik a látást mert még soha nem láttak, így hát nem tudják, hogy mi az.
És nekem a legjobb dolog ami eszembe jut...ami jobb annál mint amikor kiverem az a túrós és nutellás palacsinta, Mizó boci frissítő bodza ízű 1,4%-os zsírtartalmú üdítővel......
fúúúú....a mennyekbe szállok tőle!!!!
2013. okt. 8. 11:26
12/19 anonim válasza:
Jobb a palacsinta, mint az orgazmus? Csak sajnalni tudlak...
2013. okt. 8. 12:14
13/19 anonim válasza:
Se lánynak, se fiúnak nem gáz semennyire! Az a gáz, hogy egyáltalán felmerült benned, hogy ez gáz!!!
2013. okt. 8. 12:42
14/19 anonim válasza:
Jegyezzük már meg, ha úgy tesszük fel a kérdést hogy "gáz-e" Gáz lesz a válasz.
2013. okt. 8. 13:19
15/19 anonim válasza:
Inkább az gáz, ha valaki nem az, de közben meg nincsen komoly kapcsolata. Ezt egyszer bevéshetné a fejébe mindenki, hogy ne fordítva gondolkozzanak az emberek.
2013. okt. 8. 17:52
16/19 anonim válasza:
Mi az, hogy fordítva? Te miért vagy annyira biztos benne, hogy a te véleményed a "normális"?
2013. okt. 9. 11:06
17/19 anonim válasza:
16. És te miért vagy benne biztos, hogy csak mert úgy gondolkozol, ahogy az emberek 80%-a, az a normális is?
Én csak picit gondolkoztam is, úgy jutottam erre a véleményre. Szerinted az a jó, ha mindenki mindenkivel, és minél kevesebb a szűz, akinek nincs komoly kapcsolata. Na, ezzel nem értek egyet!
2013. okt. 9. 11:40
18/19 anonim válasza:
Én nem fejtettem ki a véleményem, csak úgy megkérdeztem. Szerintem a "normális" az nem olyan egyértelmű fogalom... sőt, szerintem ahogy telik az idő, mindig változik, hogy mi az. És valamilyen szinten az határozza meg mi a "normális", hogy jelenleg a legtöbb embernek mi a véleménye.
2013. okt. 9. 11:51
19/19 JANIkettőezer válasza:
Hát, egy kicsit metán gáz, de akár lehet sima PB is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!