Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2. tali után minden pasi dob...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. tali után minden pasi dob már. Mi lehet ennek az oka? Minden típusú pasival így jártam.

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, belevaló nem az a visszahúzódó fajta, csinosan, igényesen öltözködök, jó dumás vagyok, elfogadó, megértő, kedves. Csak az a baj hogy a szüleim nem nagyon engednek sehova senkivel se találkozni, nagyon féltenek azt mondják nem bíznak bennem sajnos hiába vagyok nagykorú. Lehet az a baja a pasiknak hogy mindig nekik kellett jönni hozzám a városba én nem mehettem hozzájuk mert ha elszöknék akkor meg aztán tényleg sehová nem engednének utána a szüleim. Szüleim nem változnak, pasik meg sorba mennek el. Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve.

febr. 9. 08:19
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Könnyen adod magad az lehet a baj
febr. 10. 09:40
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es válaszod után miért írod azt, hogy annyira figyelve vagy? Lehet, tényleg nem lehet megbízni benned. Nem vagy esetleg gyámság alatt valami miatt? Mert elég furcsa, amiket írsz magadról.
febr. 10. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!