Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. tali után minden pasi dob már. Mi lehet ennek az oka? Minden típusú pasival így jártam.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, belevaló nem az a visszahúzódó fajta, csinosan, igényesen öltözködök, jó dumás vagyok, elfogadó, megértő, kedves. Csak az a baj hogy a szüleim nem nagyon engednek sehova senkivel se találkozni, nagyon féltenek azt mondják nem bíznak bennem sajnos hiába vagyok nagykorú. Lehet az a baja a pasiknak hogy mindig nekik kellett jönni hozzám a városba én nem mehettem hozzájuk mert ha elszöknék akkor meg aztán tényleg sehová nem engednének utána a szüleim. Szüleim nem változnak, pasik meg sorba mennek el. Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve.febr. 9. 08:19
1/42 anonim válasza:
Miért nem beszélgetsz erről velük? Írj, ha szívesen beszélgetnél erről!
2/42 anonim válasza:
Külön kellene költöznöd a szüleidtől, ha ennyire befolyásolják, hogy hova mehetsz el és kivel találkozhatsz.
Szerintem azért lépnek le, mert azt érzik emiatt, hogy "gyerek" vagy.
3/42 anonim válasza:
Kezdj el önálló életet élni! Magánéletre gondoltam.Nekem is derogáét a csajok stülői házába járni,kevés modern,normális szülővel talélkoztam.
4/42 A kérdező kommentje:
Igazad van, de amíg nincs sok lóvém addig nem tudok elköltözni. Sajnos munkám sincs hiába adom be az önéletrajzokat, nem vesznek fel mert pályakezdő vagyok és sajnos a tapasztalatot nézik a munkáltatók, legalábbis ezt mondják.
febr. 9. 08:25
5/42 anonim válasza:
Gondolkoztál mar azon h sugarbaby legyel? Szerintem jó ötlet
6/42 anonim válasza:
De a privát szférádat a szülői házban is kialakíthatod.Nem kell azért elköltöznöd,vagy valamelyik fiúdhoz odamenni lakni.
7/42 A kérdező kommentje:
De kis panelba lakunk.
febr. 9. 08:29
8/42 anonim válasza:
Miaz h nem biznak benned? 19 evesen mar felnott vagy, nem kisgyerek
9/42 anonim válasza:
Ha valami nem lenne oké akkor második tali sem lenne. Az hogy a masodik után dobnak, azt jelenti, hogy nem úgy alakultak a dolgok a második talin ahogy akarták. Pl nem szoptál vagy nem akartal dugni. Én sem szoktam második talin, úgyhogy a hiba egyértelműen nem benned van. Rossz pasikkal ismerkedsz. Próbálj más körökben mozogni, mas közegből választani.
22L
10/42 A kérdező kommentje:
Én szexeltem meg szoptam is.
febr. 9. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!