Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha én minden héten más pasival fekszem le, akkor a barátnőim és az ismerőseim riba**nak tartanak és lenéznek? Viszont ha ugyanezt egy pasi csinálja lányokkal, akkor az micsoda macsó, és mindenki irigyli és felnéz rá.
Azért mert az emberek hülyék.
A barátnődből meg ellenérzést vált ki mert egyrészt irigyek rád más részt veszélyesebb vagy rájuk pl lenyúlhatod a pasit akit kiszemeltek.
Mert még mindig sok a hímsoviniszta meg az irigy ítélkező. Semmivel és semmiben nincs több joga a pasiknak.
Senkinek semmi köze hozzá, a te életed, a te tested, azt teszel amit akarsz.
A sok hülyével meg ne foglalkozz, engem is nyilván lepontoznak majd mert le merem írni az igazat, és nem az ő hülye dogmáikat ismételgetem.
Mert így van, hiába is magyaráztok össze-vissza.
Egy férfinál hasznos ha van tapasztalata a nők és a szex terén, mutatja a rátermettséget és az ambíciót.
Egy nőnél a gondoskodás, megbízhatóság, szeretet a lényeg. Védje és gondoskodjon az utódairól és a párjáról.
Mások az értékek férfiben és nőben.
"Egy férfinál hasznos ha van tapasztalata a nők és a szex terén, mutatja a rátermettséget és az ambíciót."
Ezt a képmutató hazugságot. Ja igaz, legyen szűz a nő, meg egy tapasztalt szexháziállat amazon is egyben. Ostoba vagy és egyszerű mint a faékm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!