Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogyha én minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha én minden héten más pasival fekszem le, akkor a barátnőim és az ismerőseim riba**nak tartanak és lenéznek? Viszont ha ugyanezt egy pasi csinálja lányokkal, akkor az micsoda macsó, és mindenki irigyli és felnéz rá.

Figyelt kérdés
Miért van több joguk a pasiknak élvezni az életet, kiélni a vágyaikat, mint a lányoknak?

2022. ápr. 5. 13:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
72%
na hány perc kell a lyuk és kulcs kommentért? ki lesz a befutó?
2022. ápr. 5. 13:04
 2/32 anonim ***** válasza:
68%

Azért mert az emberek hülyék.

A barátnődből meg ellenérzést vált ki mert egyrészt irigyek rád más részt veszélyesebb vagy rájuk pl lenyúlhatod a pasit akit kiszemeltek.

2022. ápr. 5. 13:07
 3/32 anonim ***** válasza:
14%
Ez azért van mert kamuzol. Én nem hetente váltom a pasikat, hanem naponta kettővel vagy hárommal dugok rendszeresen, és senki nem tart ribinek. Mert hogy nem tudnak róla a barátnőim, sőt a pasik sem tudnak a másikakról. Ez ilyen kurwa egyszerű.
2022. ápr. 5. 13:11
 4/32 anonim ***** válasza:
81%

Mert még mindig sok a hímsoviniszta meg az irigy ítélkező. Semmivel és semmiben nincs több joga a pasiknak.

Senkinek semmi köze hozzá, a te életed, a te tested, azt teszel amit akarsz.

A sok hülyével meg ne foglalkozz, engem is nyilván lepontoznak majd mert le merem írni az igazat, és nem az ő hülye dogmáikat ismételgetem.

5/32 anonim ***** válasza:
96%
Én is lefekszem sokkal,mégsem mondja senki,mert nem kötöm az orrukra.L.
 6/32 anonim ***** válasza:
20%

Mert így van, hiába is magyaráztok össze-vissza.

Egy férfinál hasznos ha van tapasztalata a nők és a szex terén, mutatja a rátermettséget és az ambíciót.

Egy nőnél a gondoskodás, megbízhatóság, szeretet a lényeg. Védje és gondoskodjon az utódairól és a párjáról.

Mások az értékek férfiben és nőben.

2022. ápr. 5. 13:12
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Felnézni, irigykedni a kapósabb férfiakra maximum az incelek, egyéb savanyú sorsú megkeseredett pasasok szoktak. Hiszen ők is ezt tennék, de mivel ez nekik nem opció marad a fröcsögés és a nők krvázása. Persze otthon mégis ezekre a "krvákra" verik a pötsüket éjjel-nappal.
2022. ápr. 5. 13:13
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"Egy férfinál hasznos ha van tapasztalata a nők és a szex terén, mutatja a rátermettséget és az ambíciót."

Ezt a képmutató hazugságot. Ja igaz, legyen szűz a nő, meg egy tapasztalt szexháziállat amazon is egyben. Ostoba vagy és egyszerű mint a faékm

2022. ápr. 5. 13:14
 9/32 anonim ***** válasza:
13%
#7. Tökéletesen leírtad.
2022. ápr. 5. 13:14
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de kis naívak ezek a lányok a pasik nem beszélik ki a szexet, nem mondják el senkinek és nem is tudnak egymásról... a nőknél már csak a férfiak pletykásabbak, ezt elhiheted, csak te nem tudod, hogy mindenki tudja
2022. ápr. 5. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!