Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha én minden héten más pasival fekszem le, akkor a barátnőim és az ismerőseim riba**nak tartanak és lenéznek? Viszont ha ugyanezt egy pasi csinálja lányokkal, akkor az micsoda macsó, és mindenki irigyli és felnéz rá.
"Egy nőnél a gondoskodás, megbízhatóság, szeretet a lényeg. Védje és gondoskodjon az utódairól és a párjáról."
A védelmezés, gondoskodás férfi érték is.
Na igen, leírja hogy a női érték a megbízhatóság, gondoskodás. Aztán ezt értékelvén veri a fszát meg csöpög az onlyfanson, instagrammon a kipakolós, szabadosabb csajok képei alatt. Még meg is alázkodna egy ilyen csajnak ha szóba állna vele. El is párologna azonnal a nagy "értékrendje".
Miért jó, ha minden héten más pasival fekszel le? Én összesen nem feküdtem le annyi csajjal, mint ahány napja van a hétnek.
29/F
Pszichológiai okai vannak.
Nőknél: irigység hogy más mer élni / jobb pasikat szed fel mint ami neki van / tudat alatti féltékenység, hogy mi van ha a pasijával is kikezd egy "ilyen".
Férfiaknál: frusztráltság, mert beállnának a sorba, de vagy tudják nincs esélyük, vagy nem tehetik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!