Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogyha én minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha én minden héten más pasival fekszem le, akkor a barátnőim és az ismerőseim riba**nak tartanak és lenéznek? Viszont ha ugyanezt egy pasi csinálja lányokkal, akkor az micsoda macsó, és mindenki irigyli és felnéz rá.

Figyelt kérdés
Miért van több joguk a pasiknak élvezni az életet, kiélni a vágyaikat, mint a lányoknak?

2022. ápr. 5. 13:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nőnél a gondoskodás, megbízhatóság, szeretet a lényeg. Védje és gondoskodjon az utódairól és a párjáról."

A védelmezés, gondoskodás férfi érték is.

2022. ápr. 5. 13:18
 12/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem fekszem le minden csajjal pont azért, mert én se jönnék össze olyan csajjal akinek sok partnere volt
2022. ápr. 5. 13:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, leírja hogy a női érték a megbízhatóság, gondoskodás. Aztán ezt értékelvén veri a fszát meg csöpög az onlyfanson, instagrammon a kipakolós, szabadosabb csajok képei alatt. Még meg is alázkodna egy ilyen csajnak ha szóba állna vele. El is párologna azonnal a nagy "értékrendje".

2022. ápr. 5. 13:28
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Miért jó, ha minden héten más pasival fekszel le? Én összesen nem feküdtem le annyi csajjal, mint ahány napja van a hétnek.

29/F

2022. ápr. 5. 13:32
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert mégsincs akkora egyenjogúság, ahogy azt a férfiak hirdetik. Ilyenkor legalábbis mindig elfelejtik felemlegetni, mikor egy nő és egy férfi erkölcseiről van szó.
2022. ápr. 5. 13:46
 16/32 anonim ***** válasza:
8%
Azért van, mert ha ezt csinálod akkor bizony ribi is vagy és aki kinőtte azt, hogy csak dugni akar és tudja egy minimálisan is használni az agyát, tudja hogy az ilyen csajt el kell kerülni, de ha nem is kerüli el semmiképpen sem szabad kialakítani vele kapcsolatot, mert a későbbiekben amikor tervezni kell a másikkal, tudja, hogy alkalmatlan lesz rá. Esetleg gyerek hitel.... És az utcán sem úgy sétál az ember fia egy ilyen lánnyal, hogy büszke lenne rá, mert minden második embernek megvolt. Ha nem tudja türtőztetni a vágyait akkor később sem fogja tudni és elég kellemetlen amikor osztozni kell a vagyonon...
2022. ápr. 5. 15:06
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
#16: az a szörnyű, hogy neked meg a hozzád hasonlóknak isvan szavazati joga.
2022. ápr. 5. 15:09
 18/32 anonim ***** válasza:
7%
Na az értelmi szint alatt pont téged értettelek 17
2022. ápr. 5. 15:17
 19/32 anonim ***** válasza:
82%
#18: ez nem jött be :D
2022. ápr. 5. 15:22
 20/32 anonim ***** válasza:
87%

Pszichológiai okai vannak.

Nőknél: irigység hogy más mer élni / jobb pasikat szed fel mint ami neki van / tudat alatti féltékenység, hogy mi van ha a pasijával is kikezd egy "ilyen".

Férfiaknál: frusztráltság, mert beállnának a sorba, de vagy tudják nincs esélyük, vagy nem tehetik meg.

2022. ápr. 5. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!