Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha én minden héten más pasival fekszem le, akkor a barátnőim és az ismerőseim riba**nak tartanak és lenéznek? Viszont ha ugyanezt egy pasi csinálja lányokkal, akkor az micsoda macsó, és mindenki irigyli és felnéz rá.

"Nem szeretjük olyasmibe dugni, amiből nemrég más húzta ki."
Erre reagáltam okostojás. Hogy ti nem szeretitek. Kicsoda az a ti?? A magad nevében beszélj. Logikus ha egy nőnek sok partnere van akkor talál olyan férfit akinek ez nem gond. Ergo elfelejtheted hogy mások nevében beszélj.

A férfiak többsége, te géniusz. Attól, hogy vagytok egy páran, akiknek mindegy, mibe tolják, mi még többen vagyunk. Nyilván ti már az igényszintetek következtében is hordákban szerettek lenni, tehát szinte csak ugyanilyeneket látsz, mint te, de azért még mi rengetegen vagyunk ám.
Mielőtt rádszakad a logika megint: nem, mi se mondunk nemet egy-egy normálisabb kalandra, de igyekszünk távol tartani a pöcsünket az ondótoktól, gondolom most szomorú vagy.

"egy-egy normálisabb kalandra"
Tehát álszenteskedsz, de legalább beismered.
Mitől normális az a kaland amiben te veszel részt és mitől mocskosabb másé? Mid van neked szent aranyfalloszod?

Nincs több joguk, de ez a baromság rajtunk maradt a sötét középkor hozományaként... :D
Egyébként nekem tök mindegy, hogy hány pasival vagy egy héten, vagy akár egy nap. Ha egy nővel együtt vagyok, akkor nem érdekel a szexuális múltja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!