Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tényleg szeretitek, ha egy férfi "leigáz" benneteket?
Köszi a válaszokat! Háááát, nem túlbiztató ez számomra!:))
következő a szitu: Nagyon fiatalon kerültem össze a párommal, aki nem szerette a "nyomulós" ,hódítós, macsós férfi típust . és ennek szellemében "szocializálódtam" . Nekem ha egy nő "nemet" mond (húzodozik a szextől) ,akkor én "tiszteletben" tartom azt, és nem nyomulok tovább, nem akarom "betörni" és érvényre juttatni az akaratom . Viszon nemrégiben összejöttem egy nővel. Ő viszont pont az ellentéte a korábbi páromnak. ő vhogy elvára egy erőteljesebb, irányítós "leigázós" fellépést .Sajnos mondta is hogy nem vagyok elég férfias :((( egyszerűen nem tudtam, hogy ha húzódozik akkor éppen hogy azt várná hogy még is csak "betörjem" , "leigázzam" és győzzem le az "ellenállását" . Amúgy is egy lelkizős, szerelmes típusú ember vagyok, nem lesz egyszerű erre a "macsósabb" stílusra átváltanom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!