Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. tali után minden pasi dob már. Mi lehet ennek az oka? Minden típusú pasival így jártam.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, belevaló nem az a visszahúzódó fajta, csinosan, igényesen öltözködök, jó dumás vagyok, elfogadó, megértő, kedves. Csak az a baj hogy a szüleim nem nagyon engednek sehova senkivel se találkozni, nagyon féltenek azt mondják nem bíznak bennem sajnos hiába vagyok nagykorú. Lehet az a baja a pasiknak hogy mindig nekik kellett jönni hozzám a városba én nem mehettem hozzájuk mert ha elszöknék akkor meg aztán tényleg sehová nem engednének utána a szüleim. Szüleim nem változnak, pasik meg sorba mennek el. Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve.febr. 9. 08:19
11/42 anonim válasza:
Egyfelől bátorítom a kérdezőt ne adja fel, valahogy bírja ki, ameddig elindíthatja az életét, aztán az a helyzet, ha egy pasi nem érti meg a helyzetet, akkor nem passzoltok össze, vagy nem a mostani helyzetben. Sajnos, mindegy mekkora a lakás, vagy ház, én is voltam úgy, hogy az akkori párom apjának valami nyűgje volt, illetve nem tartozik ide, hogy mi, így már egyetem vége felé mert akkor jöttünk össze, sok hétvégét a lány kollégiumában töltöttünk, én kivettem egy szobát, illetve már bőven nem tizenéves ként is volt olyan, hogy a saját apám aki az akkori párommal néhányszor találkozott, volt hogy a városon átutaztunk, felhívtam, és kb azt mondta hogy " ok-ok, de ugye nem hozod fel..", nyilván nem tettem, jog szerint megtehettem volna, de ha valakit úgy, hogy semmi konfliktusuk nem volt nem látnak szívesen, kár erőltetni a dolgot. Kérdező, amúgy, ha a "jelölt" felmegy hozzád, hogy fogadják? Mondjuk ha én valakinél voltam akkor nem az volt az első hogy a második percben lefektessem a csajt.
12/42 anonim válasza:
10
Akkor csak dugni akartak. Talán nem kéne első-masodik randin szopni és dugni...
14/42 anonim válasza:
Rsca lakóhelyedbeli sosem jön a képbe?? Mindig csak más helyről...
Hol laksz, hátha én is pont ott lakom 🤔🤔
15/42 A kérdező kommentje:
azokkal jártam így.
febr. 9. 08:47
16/42 anonim válasza:
Ha megengeded, hogy már a második alkalommal felüljenek a hullámvasútra, akkor ne csodálkozz, hogycsak egy menetet mennek...
17/42 anonim válasza:
Olcsó ribi mindenkinek csak egy dugásra kell. Szokd meg, erre vagy csak jó! 🤷♀️
19/42 A kérdező kommentje:
18: ide biztos nem írom le
febr. 9. 08:55
20/42 anonim válasza:
Az pasifuggo mi miLyn gyorsan dob lehet turelmes es az 5. randi utan dob ha szexelsz vele lehet csak a 10. utan ha nagyon meg akar kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!