Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. tali után minden pasi dob már. Mi lehet ennek az oka? Minden típusú pasival így jártam.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, belevaló nem az a visszahúzódó fajta, csinosan, igényesen öltözködök, jó dumás vagyok, elfogadó, megértő, kedves. Csak az a baj hogy a szüleim nem nagyon engednek sehova senkivel se találkozni, nagyon féltenek azt mondják nem bíznak bennem sajnos hiába vagyok nagykorú. Lehet az a baja a pasiknak hogy mindig nekik kellett jönni hozzám a városba én nem mehettem hozzájuk mert ha elszöknék akkor meg aztán tényleg sehová nem engednének utána a szüleim. Szüleim nem változnak, pasik meg sorba mennek el. Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve.febr. 9. 08:19
22/42 anonim válasza:
Ismerni kellene hogy tudjunk rá válaszolni!
23/42 anonim válasza:
Basszus! Én meg tartós kapcsolatot keresek! f.
24/42 A kérdező kommentje:
21: Facen, tiktokon.
febr. 9. 09:11
25/42 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az a baj, hogy otthon laksz. Valószínűbb, hogy nem a megfelelő emberekkel ismerkedsz. Aki valóban mint embert, mint nőt akar megismerni és nem csak hamar és gyakran szexhez jutni általad, annak ez nem lenne probléma. Valószínű az sem véletlen, hogy a szüleid próbálnak visszafogni.
26/42 anonim válasza:
24# eleve hiba...
Próbáld a személyes, véletlenszerű ismerkedést előtérbe helyezni.
27/42 anonim válasza:
Tehát szexeltél, meg szóltál is. Akkor viszont megkapják amit akarnak,utána meg dobnak,ennyi. Így járhat az,aki könnyen adja magát. F
28/42 anonim válasza:
Lehet hogy ez pont egy fogas kérdés lesz ha érted kedves kérdező.
30/42 anonim válasza:
Hát figyelj, én is randiztam olyan csajjal akit (bár nem 19, hanem 25 évesen) csak úgy engedtek el otthonról hogy folyamatosan GPS be kellett lennie kapcsolva a telefonján és óránként egy minden rendben hívás.
Első két randin úgy voltam vele én is, hogy oké. Nem ismernek, sorozatgyilkos is lehetek meg minden. De csak nem enyhült a dolog és sokadjára úgy voltam vele hogy ez nekem így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!