Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a páromnak állandóan feláll a hancúrléce?
Ha összebújunk, ha egymás mellett fekszünk, ha egymás mellett ülünk, ha filmezünk, vagy tényleg bármit csinálunk, látom ahogy ágaskodik. Tényleg ritkán van olyan alkalom, hogy a legkisebb kontakttól nem áll a kéjrúdja.
Reggel ha felkelünk, van hogy szexuális tevékenységgel kezdjük a napot, olyankor természetesen elélvez. De amint az ondót felszívja a lepedő, a párom gatyájában máris kezdődik a sátortábor.
Egyszerűen nem lehet 100%-osan lerendezni. A farka verhetetlen. Ha csak véletlenül hozzáérek, olyan kemény lesz, mint a padka széle. Szoktam is neki mondani, hogy ez egy villanykapcsoló.
28.
Ha ez igaz, akkor szerintem ezt a problémát sokan felválalnák.
Hisz a msi világban sok nő olyan a férfivel, mint a savanyú uborka.
Úgy hogy irány a mosógép.
Jó idő van, süt a nap, pár óra és megszárad az ágymemű.
Egyébként egy jó tanács.
Készíts az ágy mellé egy törölközőt.
Nálunk is ez így van, mert a párom puncija szinte folyik, ha jól felizgatom, és erősen ujjazom, ezért alá teszek egy törülközőt.
#30! Mit nem értesz? Hím vagy, egy nő nem így ír.
33# Miért, hogy ír? :D Fejtsd ki kérlek, szerintem mindenki szórakoztatónak tartaná. :D
32# Tudom, hogy van egy ilyen megoldás, de ehhez lusták vagyunk. :D
#34!Nem kell leírnom,minden nő érti, miről beszélek. Az, hogy te hímként nem, az senkit se érdekel.
Örülj neki.
Az jobb lenne ha hem állna ?
Aranyos kis cica lehetsz, finom illattal, nőies testtel és viselkedéssel.
Egy igazi férfinek nem kell ennél több.
Begerjed mind a hejderménkű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!