Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a páromnak állandóan feláll a hancúrléce?

Figyelt kérdés

Ha összebújunk, ha egymás mellett fekszünk, ha egymás mellett ülünk, ha filmezünk, vagy tényleg bármit csinálunk, látom ahogy ágaskodik. Tényleg ritkán van olyan alkalom, hogy a legkisebb kontakttól nem áll a kéjrúdja.

Reggel ha felkelünk, van hogy szexuális tevékenységgel kezdjük a napot, olyankor természetesen elélvez. De amint az ondót felszívja a lepedő, a párom gatyájában máris kezdődik a sátortábor.

Egyszerűen nem lehet 100%-osan lerendezni. A farka verhetetlen. Ha csak véletlenül hozzáérek, olyan kemény lesz, mint a padka széle. Szoktam is neki mondani, hogy ez egy villanykapcsoló.

febr. 7. 14:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
69%
Akkor kellemes lepedőmosást kívánok neked Norbika!
febr. 17. 11:54
 32/40 anonim ***** válasza:

28.

Ha ez igaz, akkor szerintem ezt a problémát sokan felválalnák.

Hisz a msi világban sok nő olyan a férfivel, mint a savanyú uborka.

Úgy hogy irány a mosógép.

Jó idő van, süt a nap, pár óra és megszárad az ágymemű.

Egyébként egy jó tanács.

Készíts az ágy mellé egy törölközőt.

Nálunk is ez így van, mert a párom puncija szinte folyik, ha jól felizgatom, és erősen ujjazom, ezért alá teszek egy törülközőt.

febr. 17. 11:55
 33/40 anonim ***** válasza:

#30! Mit nem értesz? Hím vagy, egy nő nem így ír.

febr. 17. 12:33
 34/40 A kérdező kommentje:

33# Miért, hogy ír? :D Fejtsd ki kérlek, szerintem mindenki szórakoztatónak tartaná. :D

32# Tudom, hogy van egy ilyen megoldás, de ehhez lusták vagyunk. :D

febr. 17. 14:43
 35/40 anonim ***** válasza:

#34!Nem kell leírnom,minden nő érti, miről beszélek. Az, hogy te hímként nem, az senkit se érdekel.

febr. 17. 15:15
 36/40 A kérdező kommentje:
35# Szóval nem tudod megmagyarázni. Oké.
febr. 17. 15:19
 37/40 anonim ***** válasza:
65%
#36? Miért kéne megmagyaráznom? Van nekem ennél jobb dolgom is, hogy kisfiúkkal vitázzak hülyeségeken.
febr. 17. 15:24
 38/40 A kérdező kommentje:
37# Na látod, nem tudod megmagyarázni. :D Csak idejössz kötekedni, akár csak a gyakorisok 70%-a.
febr. 17. 20:42
 39/40 A kérdező kommentje:
Na ma is utazunk a vonaton, (kabinos) leszállt mindenki, erre a párommak egyből felállt, mivel hogy kettesben maradtunk. XD Persze nem csinálunk semmit, de hogy ennek ennyitől is áll. XD
ápr. 19. 13:47
 40/40 anonim ***** válasza:

Örülj neki.

Az jobb lenne ha hem állna ?

Aranyos kis cica lehetsz, finom illattal, nőies testtel és viselkedéssel.

Egy igazi férfinek nem kell ennél több.

Begerjed mind a hejderménkű.

ápr. 19. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!