Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a páromnak állandóan feláll a hancúrléce?

Figyelt kérdés

Ha összebújunk, ha egymás mellett fekszünk, ha egymás mellett ülünk, ha filmezünk, vagy tényleg bármit csinálunk, látom ahogy ágaskodik. Tényleg ritkán van olyan alkalom, hogy a legkisebb kontakttól nem áll a kéjrúdja.

Reggel ha felkelünk, van hogy szexuális tevékenységgel kezdjük a napot, olyankor természetesen elélvez. De amint az ondót felszívja a lepedő, a párom gatyájában máris kezdődik a sátortábor.

Egyszerűen nem lehet 100%-osan lerendezni. A farka verhetetlen. Ha csak véletlenül hozzáérek, olyan kemény lesz, mint a padka széle. Szoktam is neki mondani, hogy ez egy villanykapcsoló.

febr. 7. 14:24
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is hasonló. Volt egy nő, aki elég volt, ha a közelemben volt, és már állt... sokszor nevetett is ezen.
febr. 8. 16:51
 22/40 anonim ***** válasza:
63%

Jó, hát én is tudok olyan nőt, akire áll, ha csak a közelemben van, ráadásul nem is lehet az enyém.

De a feleségemre már ez nem igaz.

febr. 8. 18:27
 23/40 anonim ***** válasza:
48%
#22 a feleségednek már nem áll fel? Annyi baj legyen, legalább a tiéd működik.
febr. 8. 19:46
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Undoritó,ösztönlény férfiak. Hányinger. Random emberekre is feláll a f*szotok boltban,buszmegállóban? :D Milyen beteg világ ez.
febr. 9. 11:06
 25/40 anonim ***** válasza:
93%

24. Drága !!

Aki évek óta nem volt nővel, annak még a női biciklire is.

Ha elmegyek futni, és egy jó fenekű fiatal lány fut éppen előttem, akkor még futás közben is feláll.

Nem győzöm nyugtatgatni.

febr. 9. 11:28
 26/40 anonim ***** válasza:
51%
Zárt osztályra valók vagytok :D
febr. 10. 07:59
 27/40 anonim ***** válasza:
91%

26.

Jól látszik, hogy fogalmad nincs a szexualitásról. Semmi rosszat, semmi olyat nem írtak az előzők, ami bűnnek számítana. Semmit.

febr. 10. 10:48
 28/40 A kérdező kommentje:
Na, ma reggel is “érzékien” ébresztettem, elment. Rá 15 percre megint begerjedt, újból kivertem neki. Tiszta gæci lett a lepedő, ragadt mindenütt, mint a Technokol. Olyan lett az egész ágy, mint egy nagy egércsapda.
febr. 17. 11:29
 29/40 anonim ***** válasza:
50%
#28! Te se voltal nő soha, barátom.
febr. 17. 11:34
 30/40 A kérdező kommentje:
29# Tessék??
febr. 17. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!