Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a reakció állandóan?
Nem értem de az a reakció mindig hogy ha vlmire rákérdezek hogy megcsinálta e, hogy nem érek/értem rá..mikor??
De mindegy hogy kicsi feladat vagy tényleg hosszabb idejű.
Olyan dologra is ezt vágja rá amit még más tevékenység közben is el lehet intézni. ( pl felhívni vlkit míg visszaérek a postáról v ilyesmi)
Ez ilyen játszmázás. Arra megy, hogy majd előbb utóbb megunod a könyörgést és megcsinálod te. Szép lassan rászoktatna arra, hogy már egyáltalán ne is kérd meg, "ne ba_szogasd", csak szépen csöndben csicskulj be.
Az ilyet el kell küldeni az anyjába.
"ha vlmire rákérdezek hogy megcsinálta e ..."
Miért kérdezel rá? Megbeszélitek, vállalja, megcsinálja, bízol benne.
Ő se nem gyerek, se nem egy gyenge idős ember. Ugye?
Pl tegnap este megkérdeztem h felhívta e apum legalább annyira h megköszönje h elintézte neki 2 napja a szerelőt ( elvitte meg elhozta a kocsiját)
Erre az volt a reakciója h mikor hívtam volna??..nem hiszem hogy 1 üres perce nem volt a napban..mert kb annyi idő lett volna vagy ír egy smst..de ilyen piti dolgokra is felháborodik egyből
Azért háborodik fel, mert ő nem akarta faterod hívogatni. Ezt csak te erőlteted, számonkéred rajta, aztán lecseszed, hogy nem csinálta meg.
Döntsd el, hogy a gyereked, akit nevelsz meg számonkérsz, vagy a párod, aki önálló. Ez így semmilyen formában nem egy egészséges kapcsolat.
Egy hívás nem hívogatás.
Meg azért érdekes h azért tud szólni nekem többször h apunak szóljak a kocsija miatt h ne felejtse el de mikor kész van, akkor egy köszönöm sem mert nincs időm.
Ezt mondhatta volna apum is h nincs időm 2 utcányira elvinni a kicsidat stb - de tőlük- ezt soha nem kapta meg ha gondja van v segítség kellett neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!