Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a páromnak állandóan feláll a hancúrléce?
Ha összebújunk, ha egymás mellett fekszünk, ha egymás mellett ülünk, ha filmezünk, vagy tényleg bármit csinálunk, látom ahogy ágaskodik. Tényleg ritkán van olyan alkalom, hogy a legkisebb kontakttól nem áll a kéjrúdja.
Reggel ha felkelünk, van hogy szexuális tevékenységgel kezdjük a napot, olyankor természetesen elélvez. De amint az ondót felszívja a lepedő, a párom gatyájában máris kezdődik a sátortábor.
Egyszerűen nem lehet 100%-osan lerendezni. A farka verhetetlen. Ha csak véletlenül hozzáérek, olyan kemény lesz, mint a padka széle. Szoktam is neki mondani, hogy ez egy villanykapcsoló.
Normális a kapcsolt első fázisában, fiatal embereknél. Nálam is ez volt az első pár kapcsolatomban, az első kb. fél évben, nem is tudtam aludni a párommal egy ágyban, mert már fájt a farkam az állandó készenléttől.
Ha már együtt vagytok pár éve, vagy a párod 30 feletti, ne aggódj, elmúlik, nekem is ez volt...
Nem írtam sehol, hogy baj lenne.
Még friss kapcsolatnak mondható, mivel 2 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!