Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a páromnak állandóan feláll a hancúrléce?
Ha összebújunk, ha egymás mellett fekszünk, ha egymás mellett ülünk, ha filmezünk, vagy tényleg bármit csinálunk, látom ahogy ágaskodik. Tényleg ritkán van olyan alkalom, hogy a legkisebb kontakttól nem áll a kéjrúdja.
Reggel ha felkelünk, van hogy szexuális tevékenységgel kezdjük a napot, olyankor természetesen elélvez. De amint az ondót felszívja a lepedő, a párom gatyájában máris kezdődik a sátortábor.
Egyszerűen nem lehet 100%-osan lerendezni. A farka verhetetlen. Ha csak véletlenül hozzáérek, olyan kemény lesz, mint a padka széle. Szoktam is neki mondani, hogy ez egy villanykapcsoló.
1. Szerintem kicsit kérkedik is a kérdező, de annyi baj legyen.
2. Lehet, hogy extra étvágya van a pasidnak, de ez akkor fog kiderülni, ha 50 évesen is feszt dugna. (Van ilyen.) A többségnél azonban ez legkésőbb 25 után, a korral elmúlik. Meg amikor elmúlik az adott kapcsolat varázsa. Meg a női testnek, a szexnek az újdonságereje.
3. Nincs (még) elég gond, elfoglaltság, feladat, szó szerint fárasztó dolog az életében / életetekben. Majd lesz, úgyhogy addig élvezzétek ki ezt, amíg van.
13# Egyáltalán nem kérkedtem, mivel egy anonim oldalon nincs értelme, ha meg nevemet adnám hozzá, akkor meg közönséges dolog.
30 éves a párom, már nem tini. Mikor összejöttünk fele ennyire sem volt kanos, csak az elmúlt másfél évben… xD
Ne vicceljünk már! Lehet kérkedni névtelenül is, mert anonimitásban maradva is ugyanolyan jól esik neked, a lelkednek, a kis egódnak, ha ide írkáló vadidegenek irigykednek rád, meg irigylik vagy dicsérik a pasidat.
Nem bíztatlak, hogy turkálj a bankkártya-sms-eiben, de lehet, hogy van köztük „étrendkiegészítő tabletta” rendelés. 😀
15# Hát nekem meg sem fordult a fejemben dicsekedni, de felőlem gondold ezt, ha jólesik.
Nem szed semmit, az is tuti.
Örülj neki! Nekem mindig csak olyan pasi jött össze életem során, akinél gond volt ezzel. A 17-es jól írta, szörnyű tud lenni... Amikor ott kínlódsz, hogy valahogy felállítsd neki, aztán mikor már benned van, megint lelankad vissza. És erről nem lehet csak úgy beszélni, mert marha kínos, sérti a pasi önérzetét, ebből kifolyólag akár ő is beletipor a tiédbe, célozgatva, hogy miattad nem működik, te nem vagy elég jó vagy nem csinálod elég jól. De nem is mindig kell ezt mondania, magadtól is hajlamos lehetsz így érezni. Meg igazából nincs is mit beszélni róla, úgysem lesz jobb.
Szóval élvezd!
Valószinüleg gyönyörű a tested, finom az illatod.
/Itt most nem parfümre gondolok, hanem a természetes női illatra./
Ez beindítja a férfit, és ez természetes.
Bizakodjunk, hogy ez még majd egy 15-20 év elteltével is így lessz.
A másik pedig az, hogy vannak azok a "bizonyos" "szexi" helyzetek.
Ha ruhában ülünk az ágyon, tévézünk, elkalandozik a kezem ide is oda is, az rendkívül izgató. Nekem is áll, mint a Mátyás templom.
De ha meztelenül enyeleg, hogy ő most mennyire szeretne kuffantani, akkor meg sokszor fel sem áll.
Ezek érdekes helyzetek.
De ha pl kimegyünk a strandra és az ölembe ül, akkor én minimum fél óráig ki sem tudok jönni a vízből. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!