Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ,hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ,hogy a barátnőm 18 évesen 10emberrel feküdt le?

Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy helyén van e az hogy engem ez zavar. Főleg hogy nekem ő a 4edik pedig én 20 éves vagyok. Egyszerűen gyomorgörcs ér engem amikor csak erre gondolok vagy vizuálisan elképzelem. Túlgondolnám?

2024. febr. 2. 23:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
34%
Igazából nem kell vele foglalkozni. Fiatal feszegeti a határait. Illetve éli az életét, az itt kommentelők többségével ellentétben. Mert megnyugodhatsz az itt nagy erkölcsi tanácsadók is ezt csinálták fiatal korukban csak még maguknak is letagadják. Ugyanúgy kiélték magukat és élvezték az életet. Nem mellesleg ha ezt egy férfi csinálja akkor mekkora ász és király. Ha nő akkor K..va.
2024. febr. 3. 08:57
 22/37 anonim ***** válasza:
58%

Azert 18 evesig 10 emberrel fekudt, az mar mas tema, mint hogy 25 evesig 10 emberrel.

Mar bocsi, de teged sem az eszedert szeretnek.

Ha ki akarja elvezni akkor inkabb ne komoly kapcsolatot keressen

2024. febr. 3. 09:15
 23/37 anonim ***** válasza:
32%
Az a tíz ember meg lehet nyugodni jó ha 5-6. Értem én hogy nőknél van az összes pin@, de ők is szeretnek ferdíteni , főleg így mutatni mennyire kell a férfiaknak. Illetve a pontos részleteket sem tudjuk. Mert ezek közül is simán lehet valakivel csak petting volt de ő úgy veszi hogy együtt voltak. Ez még volt a 80-90-2000-es évek alatt is csak akkor tabu volt beszélni róla. Ne tegyünk úgy mintha a mai felnőttek 17-18-20 évesen nem ezt tették.Te is simán nyitva hagyhatod az ablakot, az eszed miatt nem fognak elrabolni.
2024. febr. 3. 09:24
 24/37 anonim ***** válasza:
55%
A barátnőd egy címeres cafka. Ha ez zavar téged, akkor dobd ki.
2024. febr. 3. 11:44
 25/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem, egyáltalán nem normális!
2024. febr. 3. 11:51
 26/37 anonim ***** válasza:
51%

Tény hogy nem (volt)szent életű a csaj de ha fordítva lenne és a srác fekszik le 10 csajjal 18 éves koráig akkor mi a helyzet?

Ő a menő?

Picit kettős a mérce nem?

2024. febr. 3. 12:01
 27/37 anonim ***** válasza:
49%
Fel leszel te is szarvazva, koma.
2024. febr. 3. 12:07
 28/37 anonim ***** válasza:
65%

Ne vicceljetek már. Miért lenne ez annyira borzasztó?

Egy lány 15 évesen már kezdheti a szexuális életet. Sőt. Van aki hamarabb, de mindegy.

15-16-17-18. Ez 4 év.

4 év alatt 10 srác. Ez abszolút nem sok.

Van, aki egy jól sikerült házibuliban adja oda magát 2-3 fiúnak.

És az csak egyetlen buli.

Neki van igaza.

Nem akar úgy férjhez menni, hogy bármiből is kimaradjon.

Sokszor a megnem élt vágyak vezetnek váláshoz.

Én azt vallom, hogy amíg az ember el nem kötelezi magát házasság kötés alapon, addig kb az a jó, ha volt 70-80 kapcsolata.

Nem feltétlenül kell, hogy mindegyik közösülés legyen, de bármi.

Orális játékok, kézimunka, stb.

2024. febr. 3. 12:14
 29/37 anonim ***** válasza:
48%
Ne csináljuk már ezt, ez nem a középkor. Had szexeljen már egy szerenxsétlen csaj is ha az esik jól neki.
2024. febr. 3. 12:15
 30/37 anonim ***** válasza:
45%

#21 mert ez igazság. Az ilyen nő egy k.rva.

Kinek kell egy olyan akinek bele gciztek már a 🌼 és a szájába?

2024. febr. 3. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!