Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a normális? Heti hányszor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a normális? Heti hányszor találkozni baráttal/barátnővel?

Figyelt kérdés
Vagyis ha van egy párkapcsolat, általában hányszor suoktak találkozni? Tudom hogy furcsa kérdés de érdekel.
2023. dec. 31. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol tart a párkapcsolat és milyen korlátozó tényezők állnak fenn
2023. dec. 31. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elején megtartottuk a heti 2x randit.Aztán persze sűrűbben találkoztunk, egy év után összeköltöztünk.
2023. dec. 31. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg hogy kozel laktok e. Szeritem ha tudtok minel tobbszor🙂
2024. jan. 1. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy normális. Egy pár (főleg az elején) akkor találkozik, amikor csak lehet. Ez függ a távolságtól és az elfoglaltságoktól.
2024. jan. 1. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahányszor igénylitek és van időtök.
2024. jan. 1. 19:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam ki a kérdést mert egyik közeli ismerősöm már fél éve együtt van valakivel, de csak heti egyszer találkoznak pedig megtehetnék hogy többször találkozzanak. Nekem kevésnek tűnik, persze ők tudják.
2024. jan. 1. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nekik ennyinis eleg
2024. jan. 1. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én és a barátnőm is heti egyszer talizunk, de akkor legalább 2 napra. Távkapcsolatban sajnos nem megy mashogy.
2024. jan. 1. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!