Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha csak heti 1-2 szer akar találkozni a barátnőm?
21 évesen szerintem se 14 éves barátnődnek kéne lennie, még 18 évesen is azt mondanám, hogy az nem a legjobb. 14 évesen szerintem ő még azt se tudja hogy mit akar illetve szerintem abban sem biztos hogy érez e irántad valamit. Még egy 18 éves mellett is fura szerintem egy 14 éves lány, nem hogy egy 21 éves mellett, szóval érthető hogy megnéztek titeket. És valóban ez így nem tűnik túl jó kapcsolatnak, ha még a szülei se tudnak rólad.
Iletve hogy értelmezhetőbb legyen a szöveged, máskor használj pontokat is, ne csak vesszőket. :)
Hát szerintem elég fura hogy 21 évesen egy 14 éves barátnőd van , de ha még nem fekteted meg legalább 2 évig éd nem kényszeríted semmire és boldogok vagytok akkor egészségetekre.
Amúgy őszintén ez egy érdekes dolog. Ha sajár magamból indulok ki lehet hogy nekem is elég lenne a heti 2 találkozás (mondjuk nincs barátom de ez lényegtelen) de ehhez hozzátartozik hogy elég elfoglalt vagyok ,sokat kell tanulnom ,itthon is sok dolgom van plusz sportolok és nyilván az ember a barátait sem akarja elhanyagolni.
Hogy neki mennyi dolga/elfoglaltsága/kötelezettsége van azt nem tudom. Ha sok különórája meg ilyenje van akkor megértem ,ha nincs akkor viszont fura.
És ezen most ne sértődj meg ,de szerintem ez még fog nálatok gondokat okozni ,hogy mások az igényeitek és máshogy fogjátok fel ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!