Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha csak heti 1-2 szer akar találkozni a barátnőm?
Nincs azzal semmi baj ha két ember akik fél éve vannak , fél év után lefeküdnek egymással. Ezzel akkor van probléma (jelen esetben)ha az egyik még csak egy 14 éves KISLÁNY! Őszintén csodálkoztok azon , ha nem örülnének neked a szülei? Hogy a 14 éves még nagyon-nagyon kiskorú , nagy valószínűséggel még általános iskolás újra ismétlem KISLÁNYUKAT megfektetted? És az most mindegy hogy együtt vagytok továbbra is és nem csak szexre kell neked , de őszintén , te nem érzed hogy ez így nagyon nem normális.
Mégis más lenne ha a csaj legalább 17 lenne. Vagy oké a 7 év kor különbség ha ő pl 20 te meg 27 lennél. Meg vannak mostanában bolondulva az emberek???
igen lehet eltér a normálistól ami köztünk van a barátnőmmel és igen lehet ő se tudja hogy kezeljen egy kapcsolatot,
de én nekem pl csak vele volt kapcsolatom eddig szóval nincs mivel összehasonlítani szóval nem tudom normális e vagy sem a kapcsolatunk,lehet nem. De kit érdekel ha szeretem és ö is szeret velem lenni, hisz ha nem szeretne nem hívna át,amúgy meg nem érdekel mások véleménye, az etikai szabályok stb ha róla van szó nem számít nekem más
A lány tudja, hogy szerelmes vagy belé?
Lehet hogy ő barátként tekint rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!