Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az normális ha csak heti 1-2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha csak heti 1-2 szer akar találkozni a barátnőm?

Figyelt kérdés
van egy nálam jóval 7 évvel fiatalabb barátnőm én nagyon imádom minden időmet vele akarnám tölteni nagyon bolondulok érte szerintem ő is szeret de neki elég ha csak heti 1 szer áthív (igaz akor össze bújunk meg minden)egy 14 éves lánynál lehet ez normális de nem tudom,igaz még suliba jár meg sok barátnője van velük is kell foglalkoznia, és titokban van velem legalábbis szülei előtt,szóval végső soron érthető hogy heti 1 tali elég neki de másnap meg már piszkosul hiányzik,és facen se tudunk dumálni mert szülei nézik neki szóval 1 hétig még fel nem hiv azt se tudom mi van vele, és akor meg piszkosul hiányzik
2017. máj. 28. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha már felnőtt lenne a lány, munkája lenne meg ezer dolga otthon akkor megérteném a heti 1-2x találkozást. Azt is megértem, hogy neked nagyon hiányzik. De ő még valóban nagyon fiatal, szerintem még nem is tudja igazán, hogy hogyan kéne kezelni egy kapcsolatot. Mást nem tudsz csinálni mint a következő találkozáskor szóba hozod ezt neki. Ezt a facebook nézést a szülei részéről megértem, de szerintem egy 14 éves lányt nemhinném hogy annyira ellenőrizni kéne, én már 9 évesen is simán beszélgettem barátokkal a neten, sose csinaltám h*lyeséget.. Egy 21 éves fiú már eléggé felnőtt és egy 14 éves lány meg alig pár éve lépett be a pubertáskorba, tehát itt sajnos megmutatkozik a korkülömbség.
2017. máj. 28. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj ha két ember akik fél éve vannak , fél év után lefeküdnek egymással. Ezzel akkor van probléma (jelen esetben)ha az egyik még csak egy 14 éves KISLÁNY! Őszintén csodálkoztok azon , ha nem örülnének neked a szülei? Hogy a 14 éves még nagyon-nagyon kiskorú , nagy valószínűséggel még általános iskolás újra ismétlem KISLÁNYUKAT megfektetted? És az most mindegy hogy együtt vagytok továbbra is és nem csak szexre kell neked , de őszintén , te nem érzed hogy ez így nagyon nem normális.

Mégis más lenne ha a csaj legalább 17 lenne. Vagy oké a 7 év kor különbség ha ő pl 20 te meg 27 lennél. Meg vannak mostanában bolondulva az emberek???

2017. máj. 28. 15:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát hiába vagytok együtt fél éve, az előttem válaszolóval kell eggyet értenem. Én 20 vagyok és lány, de nem jönnék össze egy 27 éves sráccal, egyszerűen idősnek érezném magam mellé, főleg hogy jobbik esetben egy közel 30 éves srác már családot akarna. A 14-21 kombó elég korai, a szexről meg hát ti tudjátok, én a lány helyébe nem mentem volna bele.
2017. máj. 28. 15:56
 14/17 A kérdező kommentje:

igen lehet eltér a normálistól ami köztünk van a barátnőmmel és igen lehet ő se tudja hogy kezeljen egy kapcsolatot,

de én nekem pl csak vele volt kapcsolatom eddig szóval nincs mivel összehasonlítani szóval nem tudom normális e vagy sem a kapcsolatunk,lehet nem. De kit érdekel ha szeretem és ö is szeret velem lenni, hisz ha nem szeretne nem hívna át,amúgy meg nem érdekel mások véleménye, az etikai szabályok stb ha róla van szó nem számít nekem más

2017. máj. 28. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:

A lány tudja, hogy szerelmes vagy belé?

Lehet hogy ő barátként tekint rád.

2017. máj. 28. 16:27
 16/17 A kérdező kommentje:
nagyon sokszor mondom neki meg olyan dolgokat is csinálunk amiket baráttal nem szokás
2017. máj. 29. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Képezelem, hogy miket..
2017. máj. 30. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!