Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ,hogy a barátnőm 18 évesen 10emberrel feküdt le?
Figyelt kérdés
Nem tudom ,hogy helyén van e az hogy engem ez zavar. Főleg hogy nekem ő a 4edik pedig én 20 éves vagyok. Egyszerűen gyomorgörcs ér engem amikor csak erre gondolok vagy vizuálisan elképzelem. Túlgondolnám?febr. 2. 23:09
11/37 anonim válasza:
smaug77, szerintem is ilyesmi félelem lehet a háttérben. De, ha megalapozott lenne, akkor már dobhatta volna a tizenkettedikért, mégse tette. Erre kellene koncentrálnia.
12/37 anonim válasza:
Megadott privátban a barátnőd számát?
13/37 Hyron válasza:
Jogosnak tartom az aggodalmad. A probléma az, hogy ma már teljesen normális promiszkuitáltnak lenni, főleg nőknek. Jól mondták, érzelmes, tartós, hosszútávú kapcsolatra ne nagyon számíts.
14/37 anonim válasza:
Tartós kapcsolat ebből biztos nem lesz... sajnálom
15/37 anonim válasza:
Jol irják lépj le hagyd ott az ilyen nö sosem változik.
16/37 anonim válasza:
Én 24 évesen ismertem meg az akkor 18 éves barátnőmet. Neki még több partnere volt előttem, mint a te csajodnak. Mi 10 évig együtt maradtunk. Szóval nincs semmi kőbe vésve. Olyan nőt amúgyis nehéz találni, akinek pont annyi partere volt előtted, mint neked. Egy szűz lánynál meg az lenne a baj, hogy majd nem lesz elég neki egy partner, és megcsal majd?
A félelmeid a te fejedből indulnak ki.
17/37 anonim válasza:
Az én barátnőm előttem egy fiúval sem feküdt le.
Igen, rohadt szerencsés vagyok és annak is érzem magam🥰
Neked biztos hogy kell egy "olyan" lány?
18/37 anonim válasza:
Szerintem gáz.Felénk r.bancnak hívják az ilyet.Jól kúrd meg,majd dobd ki.
20/37 anonim válasza:
olyan sokszor látom, hogy olyan tökéletes a kapcsolatuk, felnőttek, és mégis itt vannak tini párkapcsolat kategóriában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!