Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy párommal úgy vagyok együtt hogy külsőre egyáltalán nem jön be és nem vonzódom hozzá?
A szemelyisege fogott meg, hogy torodik velem, szeret, kitart mellettem, stb..viszont a.kulseje egyaltalan nem tetszik, es szexelni is csak 'kenyszerbol' szexelek, mert az egy kapcsolatban alap
Azert nem lennek egyutt egy jo pasival, mert az ugyis megcsalna, es mire mennek vele hosszutavon, ha a szemelyisegevel meg nem fog meg es nem ereznem a lelki biztonsagot
Ezert inkabb vagyok egyutt egy olyannal aki nem szep, de erzem a lelki biztonsagot
Fel eve vagyunk egyutt, fiatalok vagyunk
A csaladom szerint egy jobb kulseju pasit erdemelnek, mert en is szep vagyok.
De nem akarok jo pasit ugyse jarnek vele jol, tapasztalat..
"Azert nem lennek egyutt egy jo pasival, mert az ugyis megcsalna" - Ezen az alapon te is simán megcsalhatod a barátodat, mert szép lány vagy... Sőt, igazából erre van a nagyobb esély, mert egy idő után kívánni fogod a jó szexet.
Szerintem idővel amúgy rá fogsz ébredni, hogy sehogy sem jó ez így.
#6, en nem tartom magam szepnek, de mar rengeteg embertol mrgkaptam..
Azert vagyok egy ilyen fiuval mert egy ilyen talan meg meg sem csalna engem..de egy jo meg igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!