Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ,hogy a barátnőm 18 évesen 10emberrel feküdt le?
Túl is gondolod meg benne van az is, hogy kritikátlanul benyaltad a sok besavanyodott, erkölcsi lózungot, amit még a hirdetőik se tartanak be.
Én szűz vagyok, de nem zavarna, ha előttem akár 50 is lett volna, ha nem volt közte erőszak.
Viszont nem derült ki, hogy ezek mind kapcsolatok lettek volna, vagy csak szórakozni akart a csaj. A lányoknak is vannak tisztán testi igényeik ugyebár, rózsaszín felhő és ásó-kapa-nagyharang nélkül.
Bár, ha kapcsolat volt mind, akkor sincs min hisztizni igazából. Több embernek esélyt adott, hátha rejlik bennük valami, amit elsőre nem feltétlenül vett észre.
Az ilyenekre bírom, hogy azt mondják, sekélyes, hosszú távra megbízhatatlan és nem tudja, mit akar, aki meg válogat, megfontolt, és több srácot hajt el, mint amennyivel leáll, az meg egy megközelíthetetlen jégkirálynő, aki biztos, csak túl sokat képzel magáról.
6, a felvilágosítás akkor hiányzott volna, hogyha mind a tíznek gyereket is csinált volna. Ez nyilván nem történt meg, különben a kérdező említette volna.
Mitől kéne óva inteni? A szex nem rohasztja el az emberek lelkét, ugyanúgy csak egy örömforrás, mint a sportok, a filmek, az evés, a videójátékok vagy a tánc. A nemi betegség és a terhesség jelent gondot, de azt megoldja a koton.
Miért nem mindegy, egek? Ha öt év alatt szedte össze a tízet, akkor az a baj, hogy korán kezdte. Ha fél év alatt, akkor már rásütitek, hogy egy mániás, hallatlanul nagy étvággyal.
Nem tudom, miért jó ennyire azon rinyálni, hogy mi volt eddig, ahelyett, hogy annak örülnétek, - a kérdezőt is beleértve - hogy kipróbált már tízet, de egyiket se akarta megtartani állandóra, egy sem ért fel a kérdezőhöz. A kérdező ezáltal különb a szemében, mint az a tíz együttvéve. Ez egy kib-szott bók!
Túlgondolod.Az a lényeg hogy úgy bánj vele hogy amig együtt vagytok legyen hozzád hűséges
Az hogy eddig mi volt mit számít? Mi a problémád vele amúgy az hogy ő tapasztaltabb vagy félsz hogy valamelyik koma jobban teljesített nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!