Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi állhat a hátterében annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat a hátterében annak , hogy manapság egyre több a biszex srác ?

Figyelt kérdés

Ez már lassan olyan , mit ha egy divattá vált volna,hogy az a menő , ha valaki meleg .

Mitől lesz valaki biszex ?

Születési , vagy más egészségügyi rendellenesség , netán örökletes probléma okozhatja ?

Vagy csupán ez egy fajta élet forma , élet stílus ?

2024. febr. 2. 01:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Azt állítod, hogy a legtöbb ember biszex, én meg azt, hogy az emberek kis százaléka biszex.

Akkor most elő kell venni a netet meg a józan észt és kiderül az igazság ...

2024. febr. 2. 11:19
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Szopjátok le egymást🤣🤣🤣
2024. febr. 2. 11:19
 23/28 anonim ***** válasza:
#20: Az lesz, hogy jön még pár válaszoló és megmondják a tutit. Szerintem nincs éles határ a kettő között. Például ha egy férfi fantáziált már arról, hogy milyen egy másik férfivel együtt lenni, de a valóságban sohasem tenne ilyet, akkor ő teljesen hetero, vagy a kettő között van? Ha egy férfi nem fantáziált soha ilyennel, nem is vonzódik a férfiakhoz, de kíváncsiságból kipróbálná egy másik férfivel, akkor ő teljesen hetero, vagy a kettő között van? Szerintem sokkal több ilyen van, mint a 19-es válaszoló gondolná, csak a legtöbbjük nem vallja be.
2024. febr. 2. 13:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Sorostól és Brüsszeltől bebuzulnak.
2024. febr. 2. 13:49
 25/28 anonim ***** válasza:

Pont a józan ész és a matematika alapján gondolom, hogy valószínűleg (és nem biztosan) több a köztes állapot, mint a két véglet. Ha mondjuk a skálán a 0 a homo és a 100 a hetero, akkor egyenletes eloszlást feltételezve 1% hetero, 1% homo és 98% valahol a kettő között. És simán lehet, hogy aki "csak" 80-as hetero, az még magának se vallja be, hogy van benne némi érdeklődés a másik nem iránt is, így a kutatásokban sem jelenik meg az ő valós irányultsága. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nincs kellő minőségű és mennyiségű adat erről, így se te se én nem tudjuk bizonyítani a feltételezésünket. (Bár a valószínűségi eloszlás miatt én továbbra is úgy gondolom, hogy az én állításom helyessége az esélyesebb.)

És azért állítom, hogy ezen a skálán csak a két véglet a hetero és a homo, mert mind a heterok mind a homo-k állandóan kikérik maguknak, hogy "nem-nem soha, még részeg gondolatok között és ha az életük a tét akkor se, és pfúj hányinger". Tehát aki csak akár egyetlen ponttal is elmozdul a másik irányba, az már nyugodtan tekinthetjuk bi-nek valamilyen mértékben.

2024. febr. 2. 13:58
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha vakaki fantazial rola az nem hetero
2024. febr. 2. 14:08
 27/28 A kérdező kommentje:

Nos köszönöm , hogy ennyien kifejtették a véleményüket kérdésemmel kapcsolatosan , látok itt vitákat , ellenzést , megértést , szóval nem könnyű igazságot tenni és ki igazodni ezen a mai s modern világunkon és ön magunkon , embereken .

Én a magam részéről elfogadom a legtöbb véleményt , mert kinek mi a jó ugye bár , úgy értékel .

És a kérdésemnek is maga a lényege a megértése e kényes témának és nem pedig az , hogy bárkit is elítéljek azért , mert eltérő az élete a nagy átlagtól .

Megértés , elfogadás , megbeszélés céljából szólt a kérdésem , amire köszönöm minden kedves válaszadó véleményét .

2024. febr. 2. 20:03
 28/28 anonim ***** válasza:
25:Ja az emberek összetett biologia lények. Bonyolult gondolkodással, érzelmekkel, személyiséggel, az lenne a fura, ha pont a szexualítás szög egyenes egyértelmű lenne, nem pedig az is képlékeny sokféle állapot.
2024. febr. 2. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!