Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat a hátterében annak , hogy manapság egyre több a biszex srác ?
Ez már lassan olyan , mit ha egy divattá vált volna,hogy az a menő , ha valaki meleg .
Mitől lesz valaki biszex ?
Születési , vagy más egészségügyi rendellenesség , netán örökletes probléma okozhatja ?
Vagy csupán ez egy fajta élet forma , élet stílus ?
Azt állítod, hogy a legtöbb ember biszex, én meg azt, hogy az emberek kis százaléka biszex.
Akkor most elő kell venni a netet meg a józan észt és kiderül az igazság ...
Pont a józan ész és a matematika alapján gondolom, hogy valószínűleg (és nem biztosan) több a köztes állapot, mint a két véglet. Ha mondjuk a skálán a 0 a homo és a 100 a hetero, akkor egyenletes eloszlást feltételezve 1% hetero, 1% homo és 98% valahol a kettő között. És simán lehet, hogy aki "csak" 80-as hetero, az még magának se vallja be, hogy van benne némi érdeklődés a másik nem iránt is, így a kutatásokban sem jelenik meg az ő valós irányultsága. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nincs kellő minőségű és mennyiségű adat erről, így se te se én nem tudjuk bizonyítani a feltételezésünket. (Bár a valószínűségi eloszlás miatt én továbbra is úgy gondolom, hogy az én állításom helyessége az esélyesebb.)
És azért állítom, hogy ezen a skálán csak a két véglet a hetero és a homo, mert mind a heterok mind a homo-k állandóan kikérik maguknak, hogy "nem-nem soha, még részeg gondolatok között és ha az életük a tét akkor se, és pfúj hányinger". Tehát aki csak akár egyetlen ponttal is elmozdul a másik irányba, az már nyugodtan tekinthetjuk bi-nek valamilyen mértékben.
Nos köszönöm , hogy ennyien kifejtették a véleményüket kérdésemmel kapcsolatosan , látok itt vitákat , ellenzést , megértést , szóval nem könnyű igazságot tenni és ki igazodni ezen a mai s modern világunkon és ön magunkon , embereken .
Én a magam részéről elfogadom a legtöbb véleményt , mert kinek mi a jó ugye bár , úgy értékel .
És a kérdésemnek is maga a lényege a megértése e kényes témának és nem pedig az , hogy bárkit is elítéljek azért , mert eltérő az élete a nagy átlagtól .
Megértés , elfogadás , megbeszélés céljából szólt a kérdésem , amire köszönöm minden kedves válaszadó véleményét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!