Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Való életbe van tényleg olyan srác hasolló korú lány tesójával vagy lányunoka tesójával közösen önkielégít? Csak nekem túl beteges az ilyen vagy tényleg van akiknek ez bele fér?
Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 05:13
1/9 anonim válasza:
Nagyon beteges, de a világ tele beteg emberekkel.
3/9 anonim válasza:
Az egymás előtti önkielégítés viszonylag rövid szakaszú volt. Viszont a mai napig összejárunk duguni, b@szuni, qruni. A legjobb egymással. Nincs megfelelési és teljesítmény kényszer. Valamint olyanokat megengedünk, megcsinálunk egymással, egymásnak amiket a saját házastársainkkal nem.
4/9 anonim válasza:
Ismerek testvér párt akik szexeltek is
5/9 anonim válasza:
Biztosan van.
Apa és lánya sztem még izgalmasabb
6/9 anonim válasza:
Gyakoribb mint gondolnád mert ez mindig titokban marad olyan mint az apa lánya sokan csinálják de senki nem tudd ezekről
7/9 anonim válasza:
6: Mival, olvastad a másik kérdést? 😂
8/9 anonim válasza:
2 hugom van és bár közös önkielégítés nem történt, de pár alkalommal olyan igen, h én önkielégítettem előttük, mert kíváncsiak voltak rá. Ők csak meztelenül voltak de nem csinálták.
De ez még régen, tizen éves korunkban volt.
9/9 anonim válasza:
Hát én nem tudom ti milyen családban nőttetek fel de nekem két lány tesóm van és a büdös életben nem vertem ki előttük vagy ők előttem. A max kulcslyukas kukkolás volt egyszer kamasz koromban. Ez a lány tesó előtti önkielégítés ugyan olyan aberrált, mint a haverokkal együtt kiverni. Ki a f.sz kiváncsi a haverja álló f.szára? Ez beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!