Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy ezt csináltam? (21/N)
Figyelt kérdés
Voltunk wellnessezni és egy par masodpercig beleültem az egyik haver srác ölébe a medencében. Tangás bikiniben voltam.
Nem volt köztünk soha semmi. Lehet csak egy kis botlás volt.
2024. jan. 16. 18:24
1/10 anonim válasza:
Véletlenek márpedig nincsenek.
Srác mit szólt hozzá? :D
2/10 anonim válasza:
Ez volt velem is. Csak én szerelmes voltam bele. Még most 50 év után is fáj, hogy akkor nem hoztam a tudomására. Az a helyzet hogy az egyik osztálytársam nővére volt, és én sikeresen lebeszéltem magam róla, hogy számomra ő reménytelen. Mert előtte nem jött el velünk a diszkóba. Csak mi fiúk ittuk le magunkat részegre, és egyedül táncoltunk magunkban. Másnap a strandon meg nem esett le nekem, hogy talán ő is észrevett engem, azért lett volna az ölembe ülés? Fiatalok voltunk még <16 éves voltam, a fiú osztálytárs, akinek a nővére volt, kibukott másodikban, és nem láttam őket többet. Lehet, hogy egy ilyen első szerelemmiatt következett be nálam olyan hosszú szünet. Még 10 éven át ezek után nem volt senkim.
4/10 anonim válasza:
Ha szereted húzni a pasasok agyát, akkor teljesen ok. :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz..L
6/10 anonim válasza:
Semmi gáz nincs ebben. Ennyit minden pasinak el kell tudni viselnie.
7/10 anonim válasza:
Hát igen, férfiként is mennyi ilyen volt még egyetemista korunkban is…
9/10 anonim válasza:
Legalább volt a srácnak pár jo másodperce.
10/10 anonim válasza:
Pont a lényeget nem tudjuk. 1.: Volt - e a lánynak valamilyen célja vele? - Mert akkor az gáz, ha az nem jött össze. 2.: A fiú esetleg túl gondolja a dolgot, és várja a folytatást, pedig nem lesz? Na ez is gáz. De ha az egész csak egy ártalmatlan játék volt, felejtsétek el. Nem volt semmi gáz. Volt pár kellemes másodpercetek, ahogy írják. Gáz ott van, ha valaki folytatást szeretne, de a másik meg nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!