Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bi vagy meleg srác nyomult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi vagy meleg srác nyomult rátok srácok? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
Fel se merült bennetek, hogy kipróbáljátok? Vagy esetleg próbáltad?
2024. jan. 29. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem még sose volt. Biztos nem vagyok elég jó pasi :D

Amúgy én egyszer már gondoltam rá, hogy kipróbálnám milyen ha fiú cumiz. De csak azért, hogy felállna-e, stb. Szerintem nem. Mondjuk azon nem törtem a fejem mi van ha igen. De én sose voltam olyan aki bárkit elítél ha élvezném se zavarna. Az élet ilyen.

2024. jan. 29. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Személyesen sosem, facebookon már többen, de azokat mind lekoptattam.

Ha személyesen próbálkozna egy srác, és jól nézni ki, igényes lenne, nem lenne ellenemre.

2024. jan. 29. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Igen volt. Mondtam, hogy téves. Gyakran néznek annak hisz 180cm vagyok és 45kg. Igen, jól olvasod. Ráadásul lágy a hangom. Sajna.
2024. jan. 29. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó privi? 45/f/aktív.
2024. jan. 29. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Csak egyszer régebben. Szexpartnerkeresőn sok pasi írt rám, pedig én nőket kerestem. Az egyik többször is írt, aztán rábeszélt egy szopásra, mármint hogy ő leszopjon. Ő nagyon élvezte, én csak a fizikai ingerlésre tudtam elélvezni. Amúgy nem volt rossz, de pont a nőiesség hiányzott belőle.
2024. jan. 29. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy fiatal srácnak hagynám, hogy leszopjon egyszer ha hozna ilyet a sors.
2024. jan. 29. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer egy parkban leszólított egy fiatal srác, hogy volna-e kedvem ismerkedni. Kicsit para volt és rögtön mondtam, hogy nem, mire ő sarkon fordult és eltűnt. Azóta párszor már eszembe jutott, hogy mi lett volna, ha nem koptatom le rögtön. Lehet, hogy a végén még le is szopott volna valamelyik bokorban.
2024. jan. 29. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát személyesen nem volt rá példa. Talán mert nem vagyok egy adonisz és szerintem nem igazán nézek ki jól. Oldalakon már több megkeresést kaptam. A legtöbb esetben egy jó beszélgetés volt belőle. Engem nem zavart. Persze vannak akik erőszakosak őket le kell koptatni.
2024. febr. 2. 06:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtam neki hogy engem nem érdekel a buzulás

Aztan még o sértodott meg

2024. febr. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!