Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, mi volt a "legmelegebb" dolog amit valaha is tettetek?
Ez egy jó hülye kérdés, mire érted egyáltalán, szexre? Vagy arra, hogy úgy leizzadtam a napon, hogy átázott az egész pólóm és még a segglyukamon is folyt a víz? Vagy hogy szinte leégettem az ujjaimat egy forró serpenyővel, mert nem figyeltem oda? Azok is "meleg" pillanatok.
Egyszer pedig kipróbáltam a hármas felállást egy testvérpárral, állítólag egyikük csak kíváncsi heteró volt. Az dugott engem, én voltam közepén, én pedig dugtam a kis tesóját. Szerintem full búza volt a srác, nem kíváncsi, mert hadd ne mondjam miket művelt ott. Először csak nézett, ahogy elintézem a kistesót és verte magának, aztán csatlakozott, nyalta a popóm, szopta a farkam, elkezdett dugni, folyton megállt, hogy most szopjam én is őt és csókolgassam a testét, nem bírt lenyugodni a nagy kan. De az valami eszméletlen érzés, amikor kétfelől is kapod a jót, elől-hátul. Annál jobb nincs szerintem egy meleg uni/aktív pasinak. Be is ígérték az ismétlést, de soha nem lett belőle semmi sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!