Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jártatok valaha pszichológusná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok valaha pszichológusnál a másságotok miatt, vagy sikerült egyedül is elfogadnotok magatokat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elnyomtam a szexualitásomat és ebből adódóan lettek problémáim.

Ezért mentem el,de akkor még nem tudtam hogy ebből kifolyólag voltak a gondok.

2021. febr. 24. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én nem nyomtam el semmit

jártam én is pszichológusnál mert gondoltam segít

ártani nem ártott de nem mondanám hogy ő miatta fogadtam el magam

többet számít milyen közegben élsz és hogy a barátok elfogadóak legyenek és érezd hogy ne kelljen előttük megjátszani magad

én egyetemen egy nagyon jó baráti társaságba kerültem bele akik az elejétől tudtá rólam és nem volt ebből soha semmi baj

Szóval aki akar nyugodtan elmehet pszichológushoz mert nem vagyok ellene és elhiszem hogy egy szakképzett ember is tud segíteni de ez egy olyan dolog amit leginkább úgy is magadban fogsz lerendezni

2021. febr. 24. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen voltam. Az utolsó kicsit félre értelmezi a pszichológus munkáját. Mindenki magán tud csak segíteni, ez igaz. A pszichológus csak tanácsokat ad és rávezet egy útra. És csak rajtad múlik, hogy megfogadod, vagy sem. Ennyi. Ha egyedül nem megy az elfogadás, akkor keress nyugodtan szakembert.
2021. febr. 24. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor anyukámmal megvolt a coming out, nagyon kiborult, ellenséges volt velem hónapokig. Mivel vele éltem, egy idő után már nem bírtam a bántó viselkedését, és bejelentkeztem egy pszichológushoz. Sajnos megtudta a dolgot, majd megtiltotta, hogy elmenjek az időpontra – mondván, hogy "ne róla meg az én ferde hajlamomról beszéljen az egész város."

Azóta is úgy érzem, nagy hiba volt kihagyni, és javaslom, hogy menj el legalább néhány alkalomra.

2021. febr. 24. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én bár nem jártam vele pszichológushoz, de nem volt könnyű. Sokat olvasgattam, informálódtam a témával kapcsolatosan, és nagyon sok erőfeszítés elfogadni magad, és erőt gyűjteni ahhoz, hogy esetleg felvállald mind magad előtt, mind a környezeted előtt. :)

Amúgy ha ebből bármi gondod akadna, írj nyugodtan privátban, nagyon szívesen segítek :)

2021. febr. 25. 00:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokat gondolkodtam rajta, de végül soha nem jutottam el odáig. Közben pedig a környezetem és személyiségem is úgy alakult, hogy egyre kevésbé lett volna rá szükség. De ártani szerintem nem árthat, persze érdemes kritikusan állni a pszichológus "tanácsaihoz" is, hiszen bármikor mehetsz más pszichológushoz, ha úgy érzed hogy nincs összhang.
2021. febr. 25. 05:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de volt mikor még eléggé titkolni akartam és folyton megkérdőjelezte a "heteróságomat", de mikor előbújtam, akkor másfél évig zaklatott azzal, hogy nem is voltam lánnyal és ezt honnan tudhatnám. Ideje lenne leváltani, mert amúgy folyton késik, én meg messze lakok a rendelőtől és mindig ugyanazokra kérdez rá, hogy hány testvérem van, hol lakom, melyik gimibe járok, tehát így 19 évesen eléggé elpazaroltam erá az időmet. Kellene egy jó pszichológús aki segít és nem kérdőjelez meg mindenben.
2021. febr. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!