Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi állhat a hátterében annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat a hátterében annak , hogy manapság egyre több a biszex srác ?

Figyelt kérdés

Ez már lassan olyan , mit ha egy divattá vált volna,hogy az a menő , ha valaki meleg .

Mitől lesz valaki biszex ?

Születési , vagy más egészségügyi rendellenesség , netán örökletes probléma okozhatja ?

Vagy csupán ez egy fajta élet forma , élet stílus ?

2024. febr. 2. 01:11
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Még bele gondolni is rossz , hogy egy férfi egy másik férfi kényeztetésére vágyakozik !

Hát létezik e szebb látvány egy férfi számára , mint egy gyönyörű s kívánatos női test ?!

2024. febr. 2. 01:21
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pusztán arról van szó, hogy többen fel merik vállalni..

A világban elindult valamiért egy olyan eszme, hogy ez amolyan "státusz" vagy hogy is mondjam és sokkal kevésbé kelt felháborodást vagy úgymond ellenszenvet az emberekben, ha valakiről valami ilyesmi kiderül. (Ezzel egyébként nincs baj, senkinek semmi köze hozzá, hogy valakinek mi a szexualitása.) Például 20-30 éve még sokkal jobban elítélték ezt. A médiában meg megállás nélkül tolják ezt. De igazából mindennel kapcsolatban ez van. Manapság már nem attól leszel különleges némely körökben, hogy te teszel valamit, hanem ha lejáratod magad vagy éppen más a rasszod vagy kitalált kacifántos nevű szexualitásod van, vagy épp vegán lettél és nyomod a tüntetéseket, hogy mindenki legyen az stb stb..

Azt viszont kétlem, hogy valaki divatból lenne biszex vagy meleg, mert elég nehéz dolog szexuálisan átélni vagy "elviselni" úgy dolgokat, hogy te valójában nem akarod vagy taszít. Mármint arra célzok, hogy én például nem tudnék divatból meleg lenni, mert nem vonzanak a férfiak és nem lennék arra képes, hogy én élvezettel tudjak együtt lenni egy férfival. A legtöbb ember innen nézve egyáltalán nem tudná ezt divatból csinálni, mivel a szexualitás és az, hogy mi is izgat valójában nem befolyásolható tudatosan ilyen szinten.

Amit el szerettem volna mondani összességében az annyi, hogy valóban néhol tolják a médiákban és van egy ilyen "hatás", hogy divat/státusz a biszex vagy a melegség, de a valóság meg pusztán az, hogy többen fel merik magukat vállalni és régen sem volt kevesebb. Azt persze nem tartom kizártnak, hogy van olyan aki csak tényleg azért csinálja, mert menő dolog manapság, mint kb 15 ével ezelőtt az emo, de az ilyenek száma szerintem minimális. Ez mégis csak a szexualitás amit nem tudsz meghazudtolni magadban.

2024. febr. 2. 01:27
 3/28 A kérdező kommentje:

Értem azt hiszem .

Tehát egy szabadabb világban élünk ma , így szabadabban is lehet felvállalni manapság dolgokat , ezért nyugodtabban s következmények nélkül ki derülhet akár az is , ha valaki épen biszex , mert ma nem olyan elítélendő , mint 20 - 30 , vagy akár több évvel ez előtt .

És persze hogy senkinek , semmi köze hozzá , hogy kinek milyen a szexualitása , de akkor is ez szerintem szomorú , hogy ennyi ember van , akinek nagyban eltérő a szexualitása az átlag normál heteró szexualitású emberekétől .

És egyre több és több lesz ezekből .

Én nehezen tudom elképzelni ugyanakkor , hogy egy férfi ugyan úgy tudjon vonzódni a saját neméhez , mint egy nőhöz .

Jó igaz , én ezt nem tudom és nem is akarom átélni s át érezni , mert én hála istennek , heteró vagyok és örülök is neki .

2024. febr. 2. 01:40
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Számukra meg az a természetes, hogy vonzódnak mindkét nemhez vagy csak a férfiakhoz. Az ugye el tud térni, hogy mit tudnak elképzelni a másik nemmel kapcsolatban és mennyire vonzódnak mindkét nemhez, de szerintem a férfiak több mint 50%-nak van élete folyamán biszex vágya. Még ha nem is párkapcsolat vagy konkrét szex egy másik férfival.

Te heteroszexuálisnak születtél így számodra ez a normális. Ha nem így lenne akkor nem gondolnád, hogy csak a heteroszexualitás a normális dolog. Mármint "faj fenttartás" szempontjából és vallások meg propaganda szempontjából az a norma és aki ettől eltér az sátán. De amúgy meg társadalmi szinten én nem is értem, hogy az ilyesmit miért kell elítélni?

Akit annyira zavar, hogy egy férfi meleg az gondoljon arra, hogy legalább több potenciális nő marad neki, mert úgyis bizonyos eszmék szerint azért nem lehet párt találni, mert férfitöbblet van. :D (Mondjuk szerintem ez balgaság)

De most nem totál mindegy? Mit kell kiakadni azon ha valaki meleg/biszex? Más lenne az életed, ha heteroszexuális lenne? Nem.. akkor meg mit számít. Ő dolga.

#3 voltam.

2024. febr. 2. 01:50
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem lenne más az életem és természetesen mindenkinek a saját dolga , hogy kihez s melyik nemhez vonzódik, én nem ítélem el azért a melegeket , mert azok a saját nemükhöz vonzódnak , csak számomra elképzelhetetlen lenne az .

Amúgy meg hiába maradna több nő a heteró férfiaknak , a pár választást így is sok minden más befolyásolja .

Pl: az iskolai végzettség , azonos szintű képzettség , műveltség !

Vagy az anyagiak , ezen kívül számos más egyéb külső és belső tulajdonságok is meghatározzák , szóval nem egyszerű , sőt inkább azt mondanám , elég bonyolult dolog ez .

2024. febr. 2. 02:37
 6/28 anonim ***** válasza:
Azért van annyi biszex, mert a 21. században élünk, az emberek nyitottabbak, mint régen és fel merik vállalni. Nincs ebben semmi divat. Ha nem ítéled el a melegeket és a biszexeket, akkor ne írj olyanokat, hogy rendellenesség, meg hogy szomorú dolog, hogy eltér a „normál” heteroszexualitástól. Neked ez a normális, nekik az. Semmi gond nincs azzal, hogy számodra valami elképzelhetetlen, nem elképzelni kell, hanem elfogadni. Ha rossz érzés belegondolni, akkor ne gondolj bele és kész.
2024. febr. 2. 03:49
 7/28 anonim ***** válasza:
Ez mind a természet műve! Mint olyan sok minden mást megoldott már genetikai módosulással, miegyébbel, úgy gondolom a kérdésre 2 ok is választ ad. Az egyik, hogy jóval több a férfi mint a nő, és hát pár mindenkinek kell, de a másik, szerintem a legfontosabb: a túl népesedés. Két azonos neműnek ugye nem lehet, mégis boldogan élhetnek. Ne felejtsük, hogy a leszbikusok is többen vannak, ami ugye szintén az ez elleni természetes védelem a női formában.
2024. febr. 2. 04:50
 8/28 anonim ***** válasza:

Nagyon sok nő is azt vallja ,hogy nincs gyönyörűbb egy szép,formás női testnél.

Akkor ezen miért nem tetszik kiakadni ?

Egy haver feleségének női szeretője volt.Mikor lebuktak,azzal védekezett,hogy ez nem gusztustalan,mint két férfi...hanem ez "magasfokú szerelem "..

Ugye ez nem gond,ezen senki nem háborodik fel....sőt !

2024. febr. 2. 05:29
 9/28 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá hogy szexualitás mindenkinek kell. A mai világban pedig a nők többsége depressziós főleg itthon. Így nehéz ismerkedni és partnert párt találni. Nyilván a természet és a genetika pedig nem hülye. Így a generációk alatt ez változik az emberekben. De a fent említett dolgokkal is egyet értek amit leírtak.
2024. febr. 2. 06:48
 10/28 anonim ***** válasza:
5%
Egyre több a selejt genetika és ezért is van ennyi.
2024. febr. 2. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!