Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok nagy része a szex során el sem élvez akkor miért szeretnek dugni nyalatás helyett?
Mindenfélét olvastam. Hogy a nők 25%-a nem képes orgazmusra, meg olyat is hogy az együttlét során a nők körülbelül harmada nem él át orgazmust. Hogy van ez, hisz bármelyik elég nagy rész.
Az hogy lehet hogy nyalástól se megy el, az már valami betegség, nem?
Ha nem akar újabbat fél óráig, akkor miért van hogy valelyik nő meg azt akarja csiklós orgazmus után hogy alul a hüvelyben nyald?
Mármint hogyhogy nincs hüvelyi a többségnek?
Hüvelyi orgaumusra sokkal többen nem képesek. Hiaba írják sokan, hogy ők minden nőt kielégítenek.
Nem betegség. Ha tudnád hany pasi nem tud jól nyalni.
Hüvelyi szex attól még sokaknak jó érzés, hogy nincs orgazmusuk
12# essel amúgy egyetértek, legalábbis a baráti körömből is ilyen infókat tudok ( bocsánat), és hát ahogy írtam, hogy nálam eddig minden nő elélvezett hüvelyi úton ( 5 volt amúgy), ott tény, hogy nem mindegyik ment el ugyanolyan gyorsan, vagy éppen háromszor.
De az első csajom ( szexben talán idáig a legjobb volt) dugás közben elért egy pontig, aztán amíg én bírtam sorozatorgazmusa volt, a rekord 7(!) hüvelyi orgazmus volt nála, igaz, a végén majd belehalt.
A mostani csajom csak csikló izgatással élvez el, de előtte, utána nagyon meg kell dugni, igényli, hogy rendesen szét legyen kefélve, lehet ezzel kompenzál, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, de nem akar kimaradni a dugásból ez miatt.
Szereti is mondogatni, hogy most milyen jól szét dugtam.
Mármint miért nem képesek? Hát lehet hogy kielégítenek csak csiklósan nem? Ha nem tudnak jól nyalni miért nem mondja neki a csaj hogy hogy csinálja? Ha jó érzés attól hogy nincs orgazmusuk, akkor mehet órákat?
Akkor van olyan csaj ahol tök rövid a menet mert egyszer van hüvelyi orgazmusa, akkor attól még jól esik neki sokáig utána?
Ritka nő aki nem szereti a nyalást, azt meg nem is értem "nyálas leszek lent", hát amikor jól megdugnak akkor is folyik belőled a punci nedv. Egyébként meg sok nővel volt már dolgom, de a legtöbb azért is szereti, ha dugás előtt kinyalják, mert nyálasak lesznek és könnyebben becsusszan nekik a vastag farok.
Sok csaj szokta mondani amikor elkezdünk szexelni, hogy készítsd elő a puncim, az az nyaljam ki kissé, hogy jobban menjen a dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!