Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok minél több vagy kevesebb fiúval szeretnének szexelni életük során?
Figyelt kérdés
Rossz érzés az egy lánynak ha sok fiúval volt már?
Csak azért mert sok lány olyan mintha nem is olyan fiút keresne akivel hosszú távot akar, hanem olyat akivel ideig-óráig élvezi az együtt töltött időt és annyi.
2021. szept. 16. 16:04
1/5 anonim válasza:
23 vagyok, és most vagyok a 3. párommal. Az előző kettő is viszonylag hosszú kapcsolat volt, és kevés idő telt el köztük. Mondhatni tini korom óta nem vágok szingli. Így jött ki, hogy alacsony a szám. Nincs hiány éreztem, minden vágyam meg tudom élni. De ha több lenne, akkor sem hiszem, hogy rosszul érezném magam. Kinek hogy hozza az élet. Az utolsó bekezdésedhez annyit, hogy ez nem mindig úgy működik, hogy te hosszú távút akarsz, és megadatik.
2/5 anonim válasza:
Nem tervezem meg előre hány férfival fogok lefeküdni...
3/5 anonim válasza:
23 évesen két partnerem volt eddig. Az egyik egy négy éves kapcsolat, a másik egy barátság extrákkal felállás.
Egyiket se szégyellem, nem érzem rosszul magam miattuk. Nyilván leszek még néhány emberrel mire megtalálom az igazit, de csak magamnak kell elszámolni a lelkiismeretemmel. Ha megvan a kellő bizalom és szimpátia, és közös beleegyezés alapján szexelek valakivel, akkor nem fogom azért nem megtenni mert jaj mit gondol majd a szomszéd vagy nem is tudom. :D nem a középkorban vagyunk hála istennek.
4/5 anonim válasza:
A 99,99% inkább eggyel aki normális, figyelmes. Ettől még van köztük aki nem csinál nagy ügyet belőle ha úgymond élvezni akarja az életet. A maradék 0.1%-nál kevesebb a nimfomániások aránya akik direkt hajtanak a nagy számokra. Ismered a mondást nem az számít hány szeretőd volt az életedben, hanem hogy mennyi élet volt a szeretőidben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!