Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként mire számítsak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mire számítsak kaland során?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt kalandom de már 2 éve nincs pasim és eléggé hiányzik a sex nem nagyon bírom tovább pontosan hogy zajlik egy kaland? Honnan tudom ki a megfelelő? A pasi tényleg le se szar ha csak 1 éjszakáról van szó és csak magára gondol? Milyen tapasztalatitok, tanácsaitok vannak? Mindkét nem válaszát szívesen fogadom. 21L
2021. aug. 30. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Arra számíthatsz amit a másik fél nyújt - ha jól választasz akkor kellemes élmény, ha rosszul akkor sz.r. Sok kapcsolat kezdődik kalandból, meg olyan is van ahol tényleg csak lyuknak néznek és szevasz ne keress, majd én jelentkezem. Szóval minden attól függ mennyire választasz körültekintően, normális pasit.
2021. aug. 30. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Amit te akarsz, az nem kaland, hanem kétségbe esett próbálkozás a szexért.
2021. aug. 30. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha bejön hogy 2-3 perc alatt összemaszatolnak akkor vágj bele. :D
2021. aug. 30. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Én olyan pasit választottam, aki nem mondta ki, hogy csak szexet akar, de nyilván mindketten tudtuk. Természetesen a legjobbat a "felhozatalból". Elhívott meginni valamit, beszélgettünk, becsíptünk, aztán nála folytatódott az este. Jó volt, de nem életem legjobb dugása. Elvileg lehetett volna folytatás is, de nem lett. Nem tudtuk összeegyeztetni.
2021. aug. 30. 23:44
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

Az emberek nem egyformák. Kufoghatsz egy degeneràlt aberrált pasit aki egy élwtre taccsra teszi a szexuàlis èleted.

Sok őrült van akiről meg se mondanád. Pld ezen az oldalon rendkívül sok aberrált pasi van.

Nézz szét a környezetedben és ismerőst válassz vagy normál kapcsolatot keress.

2021. aug. 30. 23:46
 6/11 cseppszi ***** válasza:
95%
Egy jó kaland hajszál pontosan ugyan úgy kezdődik, mint bármely más normális párkapcsolat, csak hamarabb ér véget. Keresel egy Neked tetsző valakit; akivel jól érzed magad úgy hétköznapilag és megbízol benne annyira, hogy belemész vele egy sexuális együttlétbe.
2021. aug. 30. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

"A pasi tényleg le se szar ha csak 1 éjszakáról van szó és csak magára gondol?"

Ez pontosan olyan, mint az, hogy nem vesz komolyan, ha hamar ágy bújtok.

Egyik sem igaz, ugyanis nem vagyunk egyformák. A legjobb kapcsolatom indult úgy, hogy szinte azonnal ágyba bújtunk és lány gyakorlatilag kimondta, hogy csak dugni akar velem.

Valaki a kapcsolatában is csak pár perc alatt üríteni akar, más meg a fizetős lányokat is ki akarja elégíteni. Széles a spektrum.

Sose mehetsz biztosra.

2021. aug. 31. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Úgy bírom, amikor teljesen egyértelmű a válaszom alapján, hogy férfi vagyok (és a nőket szeretem), de betalál egy-két szerencsétlen srác, azzal a kérdéssel, hogy van-e párom. :D

2021. aug. 31. 00:38
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

Ha normális pasast választasz, akkor jó élmény lesz, ha elmész valami bunkó szépfiúval, esélyes hogymegbánod

N

2021. aug. 31. 00:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Örülj neki, bezzeg tőlem sose kérdezik meg, rögtön a külsőm érdekli őket.

#Kérdező

Nálad a labda, azt választasz, akit akarsz. (persze aki becsületes, és van kapcsolata, az nemet mond) simán elhivhatod te egy kávéra, és ha szimpi, egyenesen megmondod mit szeretnél.

2021. aug. 31. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!