Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként mire számítsak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mire számítsak kaland során?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt kalandom de már 2 éve nincs pasim és eléggé hiányzik a sex nem nagyon bírom tovább pontosan hogy zajlik egy kaland? Honnan tudom ki a megfelelő? A pasi tényleg le se szar ha csak 1 éjszakáról van szó és csak magára gondol? Milyen tapasztalatitok, tanácsaitok vannak? Mindkét nem válaszát szívesen fogadom. 21L
2021. aug. 30. 23:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja szórakozóhelyen odamentem táncolni egy lányhoz, hazakísértem és végül ott is aludtam nála. Kiderült hogy 29 éves, eszméletlen ügyes volt, talán az eddigi legjobb szexuális élményem volt, pedig volt már több kapcsolatom is.

21F

2021. aug. 31. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!