Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen élményei,szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen élményei,szép emlékei vannak arról amikor egy idősebb nővel volt? F24

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett kicsit izgatni a dolog és úgy gondoltam,hogy rákérdezek már erre a dologra.Lehet kipróbálnám a dolgot de kötve hiszem,hogy lenne olyan aki bevállalna egy szűz fiút.

2021. aug. 19. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
19 voltam, szűz. Barátnőm se volt még ezelőtt, a szorongásom miatt nekem iszonyat nehéz barátkoznom, főleg párt keresni. Haveroméknál voltunk érettségire tanultunk együtt, neki a nővére 25 éves, már lediplomázott és ő segített nekünk a matekkal mert mi enyhén szólva reménytelenül szerencsétlenek voltunk ha matekozni kellett. Ő egy olyan lány volt akiből áradt a magabiztosság, a határozottság, magyarán szólva minden ami belőlem hiányzott. Amíg ott voltam náluk, a farkam kő kemény volt és még csak egy fél pillanatra se lankadt le mert annyira tetszett nekem a csaj. Nem beszéltem vele szexuális témában, főleg nem haverom előtt. Hiába próbáltam takargatni a merevedésem ő észrevette. Egyszer amikor felé néztem, akkor látom hogy a gatyámat szugerálja, de nem mondott semmit. Észre vette hogy figyelem őt, de nem nézett el máshova, inkább mélyen a szemembe nézett. Na nekem több nem is kellett, olyan vörös lett a fejem, mint a paradicsom a szégyentől. Haver rám nézett és megkérdezte hogy jól vagyok-e mert olyan vörös a fejem mint a főtt rák. Mondom neki semmi gond, de egy pohár hideg vizet elfogadnék ha nem gond. Lement a földszintre vizért, és ekkor csak a nővére meg én maradtunk a szobában. Ekkor a csaj egyből feltette nekem a kérdést: "akarod?". Köpni nyelni nem tudtam, annyira be voltam tojva, csak bólintottam a fejemmel. Amikor haver visszajött, akkor a nővére mondta neki hogy nem vagyok jól, szóval hazavisz kocsival. Én és a nővére beültünk az autóba, aztán elhajtottunk egy földes útra egy erdő mellé. Kivett a csomagtartóból egy lepedőt, ráterítette a földre és ott csináltuk. Mondanom se kellett neki, simán rájött hogy még szűz vagyok, de nem érdekelte, inkább átvette az irányítást. Így utólag visszagondolva iszonyat rizikós volt a dolog, mert megszakításos szex volt, ugyanis óvszer nem volt se nálam ,se nála a kocsiban, venni meg nem tudtunk mert egyikőnknek se volt ott a pénztárcája. Első szexnek isteni volt. Leírhatatlan, hogy mennyire jó szexelni egy olyan lánnyal aki tudja hogyan facsarja ki az utolsó cseppet is belőled. 😉 Csak egyszer történt ez meg és sose beszéltünk róla többet. Azóta is azért van egy kis bűntudatom hogy haverom nővérét megdugtam, de hát ilyen az élet... 😂 #noregrets
2021. aug. 19. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy átmulatott éjszaka végén, utánn jött egy hölggyel össze. Pár évvel idősebb lehetett mint én. Isteni volt! Elmondása szerint neki is nagyon jó volt! Egész éjjej csak dicsért!
2021. aug. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!