Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen élményei,szép emlékei vannak arról amikor egy idősebb nővel volt? F24
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett kicsit izgatni a dolog és úgy gondoltam,hogy rákérdezek már erre a dologra.Lehet kipróbálnám a dolgot de kötve hiszem,hogy lenne olyan aki bevállalna egy szűz fiút.2021. aug. 19. 20:30
1/2 anonim válasza:
19 voltam, szűz. Barátnőm se volt még ezelőtt, a szorongásom miatt nekem iszonyat nehéz barátkoznom, főleg párt keresni. Haveroméknál voltunk érettségire tanultunk együtt, neki a nővére 25 éves, már lediplomázott és ő segített nekünk a matekkal mert mi enyhén szólva reménytelenül szerencsétlenek voltunk ha matekozni kellett. Ő egy olyan lány volt akiből áradt a magabiztosság, a határozottság, magyarán szólva minden ami belőlem hiányzott. Amíg ott voltam náluk, a farkam kő kemény volt és még csak egy fél pillanatra se lankadt le mert annyira tetszett nekem a csaj. Nem beszéltem vele szexuális témában, főleg nem haverom előtt. Hiába próbáltam takargatni a merevedésem ő észrevette. Egyszer amikor felé néztem, akkor látom hogy a gatyámat szugerálja, de nem mondott semmit. Észre vette hogy figyelem őt, de nem nézett el máshova, inkább mélyen a szemembe nézett. Na nekem több nem is kellett, olyan vörös lett a fejem, mint a paradicsom a szégyentől. Haver rám nézett és megkérdezte hogy jól vagyok-e mert olyan vörös a fejem mint a főtt rák. Mondom neki semmi gond, de egy pohár hideg vizet elfogadnék ha nem gond. Lement a földszintre vizért, és ekkor csak a nővére meg én maradtunk a szobában. Ekkor a csaj egyből feltette nekem a kérdést: "akarod?". Köpni nyelni nem tudtam, annyira be voltam tojva, csak bólintottam a fejemmel. Amikor haver visszajött, akkor a nővére mondta neki hogy nem vagyok jól, szóval hazavisz kocsival. Én és a nővére beültünk az autóba, aztán elhajtottunk egy földes útra egy erdő mellé. Kivett a csomagtartóból egy lepedőt, ráterítette a földre és ott csináltuk. Mondanom se kellett neki, simán rájött hogy még szűz vagyok, de nem érdekelte, inkább átvette az irányítást. Így utólag visszagondolva iszonyat rizikós volt a dolog, mert megszakításos szex volt, ugyanis óvszer nem volt se nálam ,se nála a kocsiban, venni meg nem tudtunk mert egyikőnknek se volt ott a pénztárcája. Első szexnek isteni volt. Leírhatatlan, hogy mennyire jó szexelni egy olyan lánnyal aki tudja hogyan facsarja ki az utolsó cseppet is belőled. 😉 Csak egyszer történt ez meg és sose beszéltünk róla többet. Azóta is azért van egy kis bűntudatom hogy haverom nővérét megdugtam, de hát ilyen az élet... 😂 #noregrets
2/2 anonim válasza:
Egy átmulatott éjszaka végén, utánn jött egy hölggyel össze. Pár évvel idősebb lehetett mint én. Isteni volt! Elmondása szerint neki is nagyon jó volt! Egész éjjej csak dicsért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!