Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Feküdtetek már le idősebb férfivel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt minimum 10-15 évvel idősebbre. Ha igen, milyen volt?2021. aug. 15. 17:17
2/18 anonim válasza:
Nem, de nem is szeretnék, inkább fiatalabbal 😇
3/18 anonim válasza:
Igen. Volt skivel jó volt, volt akivel nem. Nyilván nem kor függő az ilyesmi
24N
4/18 anonim válasza:
Egyszer feküdtem le egy 20 évvel idősebb pasival, nem volt jó, de nem a kora miatt.
5/18 anonim válasza:
Egyszer 10 évvel idősebbel, gyenge volt nagyon... Se csókolni, se nyalni, se ujjazni nem tudott. Volt még egy 11 évvel idősebb is, ő meg annyira szètitta magát, hogy nem bírt elèlvezni.
8/18 anonim válasza:
Igen, de ahogy a fentieknek, nekem sem volt jó. Szerintem az csak egy mítosz, hogy aki idősebb, az jobb is az ágyban. Lehet, hogy csak a feleségével szexelt egész életében, azt is kizárólag misszionárius pózban. Életem legjobb szeretője egy öt évvel fiatalabb fiú volt, akinek ráadásul én vettem el a szüzességét (nem kamuzott, tényleg nagyon ügyetlen és gyorstüzelő volt). Viszont pár hónap alatt annyira beletanult a dologba, hogy le a kalappal.
28N
9/18 anonim válasza:
17 voltam, ő 28. Mostani párommal amikor megismerkedtünk, én 20 voltam, ő 27, 3 éve vagyunk együtt.
10/18 anonim válasza:
#10 Romáknak nem mondok címet mert leraboltok. De rögtön késsel jönnél ez azért elég ciki……..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!