Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyivel fiatalabb illetve mennyivel idősebb lánnyal feküdtetek le?
Figyelt kérdés
Milyen volt velük a szex?2020. máj. 21. 07:35
1/14 anonim válasza:
5 évvel fiatalabb, illetve 12-vel idősebb.
Nekem ha csak a két végletet nézzük, az idősebb jobb volt, emellett a fiatal sem volt rossz persze, de a legjobb szex egy korombelivel volt.
2/14 anonim válasza:
27 éves férfi vagyok és nekem bejön a 16-18 éves lánytól - egészen a 45-50 éves érett nőig minden korosztály :)
3/14 A kérdező kommentje:
2-es, de voltál is velük?
2020. máj. 21. 07:45
4/14 anonim válasza:
18 évvel fiatalabb és 15 évvel idősebb
5/14 anonim válasza:
Felfelé 22 évesen voltam 40 éves nővel is, ez 18 év különbség.
Lefelé 26 évesen 21 évessel, ami 5 év. Most viszont ismerkedem egy 19 éves lánnyal, akivel még nem feküdtünk le, de jók rá a kilátások. (Még mindig 26 éves vagyok, szóval 7 év a korkülönbség.)
6/14 anonim válasza:
Egy évvel idősebb (vele vesztettem el a szüzességem) és kilenc évvel fiatalabb.
7/14 anonim válasza:
az akkori időpontokhoz képest mondom:
11 évvel idősebb
22 évvel fiatalabb
43/F
8/14 anonim válasza:
15 volt a legfiatalabb (bár akkor még én is fiatalabb voltam), 40 körüli a legidősebb. Mostanában a 16-26 jön be (és jön össze) számomra leginkább..
37F
9/14 anonim válasza:
4 barátnőm volt, 3 ebből 4-5 évvel idősebb, 1 fő 11 évvel idősebb. A legelső barátnőm 24,5 volt, amikor én 20. Vele szeretkeztem először. Azt hinnéd, hogy a 11 évvel idősebbel volt legjobb a szex, de nem. A legelsővel volt a legjobb. 32F
10/14 anonim válasza:
23 évvel volt fiatalabb a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!