Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek az oké lenne, ha egy szűz nő az első együttlétetek során csak kölcsönös, kézzel való kielégítést/izgatást és misszionárius pózt szeretne?
Szóval semmi orál, semmi lovaglás, semmi doggy style, csak a legszerényebb forgatókönyv, persze érzéssel, csókokkal, gyengéden. Mindez az első alkalomra vonatkozik, nem a későbbiekre.
Ti ezt így, ebben a formában tudnátok kellőképpen élvezni, vagy úgy éreznétek, hogy a nő "fadarab" az ágyban?
Persze.
A lényeg, hogy szeressük egymást.
Nincs vele semmi gond.
Az elsőnél csak az a lényeg, hogy behatoljunk valahogy és normálisan át legyen járatva az a lyuk. Ez biztos elég kellemetlen érzés, és valószínűleg nem lesz orgazmus belőle, ha eddig a lány nem maszturbált a hüvelyén keresztül, de legalább a második alkalom garantáltan nagy élvezet lesz.
Az exem magának vette el a szüzességét lovagló pózban.
Én javasoltam neki, hogy próbálja meg így, mert akkor ő irányítja, hogy mennyire feszítse a pénisz.
Mivel szűz lányt írnál, még a kutyám is a "megfelelő lenne így" pontot választaná.
Ám egy testi örömszerzés, szeret nem erről szól!
Mi a fenének görcsölsz rá, hogy te hogyan akarod?
Ha undorodsz az oráltól, eleve nem vagy készen a szexre.
Csak halkan megjegyzem, hogy a lovagló pózban ha elsőre nem is, de csak úgy fogsz tudni elmenni eleinte (már ha nem görcsölsz rá).
Szóval hagyd ezt a hülyeséget, hogy majd így, majd úgy...
Majd az idő, a pillanat, és ketten együtt eldöntitek a szerelmeskedés hevében, hogyan a legjobb.
Nem szabad semmit elutasítani, ki kell próbálni, ha nem jó pózt cseréltek.
Teljesen megölöd a szeretkezés egyik legszebb részét, a testi vágyak spontanaitását.
Szent fostos fazek.
Ennyi hulyeseget egyrakason...
Csajszi az elso rolad kell h szoljon szal a pasi csak ne varjon el semmit sem. Inkabb tanitsa meg neked lassan ovatosan h milyen klassz is a szex... Nem hogy mar elvarjon olyat amit te nem kivansz vagy szeretnel.
Bakker eddig is tudtam h onzok a pasik de ime az ujabb bizonyitek erre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!