Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok nagy része a szex során el sem élvez akkor miért szeretnek dugni nyalatás helyett?
Figyelt kérdés
jan. 31. 11:52
1/23 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nagy részük nem élvez el dugás közben.
2/23 anonim válasza:
Én pl. az orális szexet sokkal jobban szeretem, mint a hagyományosat. Én a nyalást részesítem előnyben.
3/23 anonim válasza:
Mert nyalás közben sem élvez.
Vagy prűd/iszonyodik a punciszagtól.
4/23 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam eddig minden nő elélvezett dugás közben...igaz, volt aki még utána igényelt egy csiklóorgazmust is, de szerintem ez így nem igaz.
6/23 anonim válasza:
Ha uncsi van, mindig ide jövök hogy jó kedvem legyen. Máshol sehol nincs ennyi ostoba ember... 😄
7/23 A kérdező kommentje:
Hát de négyes, több orgazmust is szeretnének nem csak egy-kettőt nem?
jan. 31. 12:20
8/23 anonim válasza:
7# nem, miből gondolod?
Nekem olyan barátnőm is volt, aki szex alatt iszonyatosan elélvezett, utána még véletlenül sem akart újabbat, fél óráig hozzá sem lehetett érni...
9/23 anonim válasza:
Csak szólok,hogy a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!