Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy babusgatós vagyok, nem fogok kelleni senkinek?
Szakított velem a barátnőm.
Jó nem volt egy nagy kapcsolat, 2 hónapot voltunk egy pár.
Történt hogy este mikor nálam volt, elkezdett kérdezgetni a szexről.
Hogy én mit szeretnék, és hát elmondtam őszintén hogy mik tetszenek. Elmondtam hogy hol szeretem ha simogatnak, hogy izgat ha belém kapaszkodik szex közben, hogy szeretem a lovaglópózt, meg a mikor az ágyon ülők ő meg rajtam. (Ennek van neve amúgy?)
Erre azzal jött hogy ő keményebb dolgokra volt kiváncsi, de ha én ilyen babusgatós vagyok, akkor nem egymást keressük. Szóval szeretne szakítani velem.
Persze ez a hajó már elment, de nem tudom most mi legyek? Félek legközelebb is ez lesz!
23f és 25 volt a lány, ha ez valamit számit.
Mindannyian másra vágyunk, sőt, ugyanaz az ember is igényelheti egyszer az összebújós szerelmeskedést, máskor a döngetős durva szexet.
Lépj túl, majd jön másik, légy önmagad, közben figyeld a másik igényeit, és előbb utóbb beáll majd az egyensúly.
11-es vagyok. Lehet hogy tényleg csak valami ürügy kellett neki, mert nem akarta folytatni.
Emelkedj felül rajta.
De hülyék vagytok b+
Megkeféled keményen aztán osszebujtok
Ezen mi a bonyolult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!